Tagságik és bérletek


Kezdődik a 2024-2025-ös szezon. 

A Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete is megkezdi a 2024-2025-ös szezonra érvényes szurkolói bérletek értékesítését. A szezonra érvényes szurkolói bérlet ára 25.000,- Forint
Az előző szezonokhoz hasonlóan szurkolói bérlethez csak azok juthatnak, akik a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesületének tagjai.
A szurkolói egyesületi tagsági ára nem változott, annak, aki a szezon kezdetén egy összegben befizeti, 5.000,- Forint. 12 éves korig (aki a 2024-2025-es szezonban tölti be 12. életévét) a tagsági ingyenes, a diákoknak (23 éves korig nappali tagozaton tanuló felsőoktatási hallgatókkal bezárólag) pedig 1.000,- Forint. Az új tagoktól mindenképpen fényképet (legalább 400×500 pixel méretben) és belépési nyilatkozatot kérünk a gyorietoksze@gmail.com címre. Külön file-ban legyen a fénykép és a belépési nyilatkozat. A belépési-nyilatkozat innen tölthető le.
Amennyiben megfelelő lesz az érdeklődés, a mostani szezonban is lesznek utazások. A Győri Audi ETO KC vezetősége a 2024-2025-ös bajnoki szezonban csak azoknak tud belföldön ingyenes utazást és külföldön kedvezményes belépőt biztosítani, akik tagjai a szurkolói egyesületnek és a szezonra érvényes bérlettel rendelkeznek. Erre hangsúlyozottan fogunk figyelni a jövőben is.

A tagságik (5.000,- Forint) és bérletek árát (25.000,- Forint) elsősorban a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete 11737007-20741761 számlaszámára történő átutalással várjuk.

A közleményben az alábbi információkat adjátok meg:

  • tag(ok) nevét,
  • mit jelent az átutalt összeg ==> tagsági és/vagy bérlet,
  • szurkolói igazolvány(ok) száma.

Természetesen lehetőség lesz készpénzes befizetésre is:
Az első időpont: 2024. július 4-én 17:30 órától 18:30-ig a Komédiás étteremben.
A további időpontokat a későbbiekben fogjuk közölni.

A meglévő szurkolói bérletesek helyét 2024. augusztus 5-én 24:00 óráig tartjuk fenn.
Jelenleg – korlátozott számban – lehetőség van új bérletek vásárlására. 

Új bérlet vásárlására a szabad helyekre július 4-től van lehetőség, az igényelt hely egyeztetésével.
Ha valaki nem szeretné meghosszabbítani szurkolói bérletét, kérjük, jelezze a gyorietoksze@gmail.com email címen.
Az esetleges helycseréket csak úgy tudjuk elfogadni, ha mindkét fél nyilatkozik a szándékáról és ezeket az összecsengő nyilatkozatokat a gyorietoksze@gmail.com címre megkülditek.

A bérletek hosszabbításának és új bérletek igénylésének határidejét még nem tudjuk, amint lesz információnk, közölni fogjuk veletek.
A Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete semmiféle utalványt nem tud elfogadni a bérletek árának fizetésekor, az összes bérlet vásárlásáról egy számlát kapunk.
Kérjük, nagyon figyeljetek a határidők betartására, mert késés esetén nem tudunk az igényetekkel érdemben foglalkozni!

Amíg a szurkolói bérletek árusítása folyamatban van, a bajnoki, vagy Bajnokok Ligája mérkőzésekre a jegyigényekkel nem tudunk foglalkozni.