2016.03.10.

Kivonat a 2016. március 10-én megtartott elnökségi ülésről

1.napirendi pont: Szurkolói póló aktuális helyzete
Az elmúlt mérkőzéseken a szurkolói pólók értékesítése nyomán a készlet jelentősen lecsökkent, ezért az elnökség úgy döntött, hogy a pólók elfogyásáig újakat nem rendel, próbáljuk a teljes készletet értékesíteni, melyre minden esély meg van.

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája hazai mérkőzés
A Győri ETO KC korábbi tájékoztatása alapján a tavaszi szurkolói bérlettel rendelkezők a saját helyükre 3000 Ft-os áron vehetik meg a Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágójára a jegyet. Ezen jegyekkel kapcsolatban Gellért Tamás és Menyhárt Ferenc tájékoztatták az elnökséget, hogy 214 db, korábban a szurkolók által kifizetett jegyet már megrendeltünk, és a GYŐR Projekt Kft felé ki is fizettünk. Az elszámolás óta további 45 szurkolói jegy került kifizetésre, melyeket majd a következő körben, és a soron lévő hazai meccsek előtt, és az utalással beérkezett jegyekkel együtt fogunk rendezni. Az elnökség jelezte, hogy tartja magát a korábbi szabályokhoz, és a megadott határidőig jegyet ki nem fizető szurkolótársak jegyét visszaadja, és az ETO által megadott, és egyeztetett határidőre elszámol.

3. napirendi pont: Magyar szurkolók kedvezményes utazása válogatott mérkőzésekre
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség megkereste, hogy a március 13-án megrendezésre kerülő Magyarország – Lengyelország női kézilabda EB-selejtező mérkőzésre kedvezményes áron (valószínűleg ingyenesen) szeretnének szurkolókat szervezni.
A tervek szerint a tavasz végi mérkőzésekre (legyen az férfi vagy női) szeretnének a három legnépesebb szurkolói csoporttal megszervezni, hogy legyen hangulata a válogatott mérkőzésnek, így keresték meg a veszprémi, a szegedi és a győri szurkolókat.
A tervek szerint most „ad hoc” jelleggel szeretnék ezt kipróbálni, és majd a június-júliusi férfi és női EB-selejtezőkre (férfiak a szerbek elleni, míg a nők portugálok, és a szlovákok elleni mérkőzésére) már élesben menne a közös szurkolás, valamint a válogatott relikviáinak beszerzése, értékesítése is.
Jelentkezéseket Gulyás Gábor összefogná Győrben, és szervezné az utazásokat is.

Miközben a szurkolói elnökség egyeztetése zajlott a Magyar Kézilabda Szövetség kereste telefonon az elnökséget, és jelezték, hogy a mostani Érden megrendezésre kerülő mérkőzésre már nem tudják a fenti lehetőséget biztosítani, mert minden jegy elfogyott, de a tavasz végi mérkőzéseknél folytatják az egyeztetést…