2021.02.16.

Kivonat a 2021. február 16-án on-line formában megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Magyar Kormány korlátozó intézkedési utáni teendők
A Magyar Kormány a január 11-én lejáró korlátozó intézkedéseket folyamatosan meghosszabbította, ezzel egyértelművé vált, hogy ezen időszakban valamennyi magyar bajnoki, és Bajnokok Ligája mérkőzésünk zárt kapus lesz. Tök Dezső jelezte, hogy az ősszel megvalósított forgatókönyvet megoldhatjuk a januári mérkőzésekre is, azaz a „B” közép helyére a zászlóinkat, molinóinkat ki tudjuk tenni, míg középre a hatalmas ETO mezt is elhelyezhetjük. Valamennyi részt vevő tag egyetértett, és egyeztettünk, hogy a molinók védelme érdekében apró gyűrűkkel látjuk el, a könnyebb rögzíthetőség miatt, és védve ezzel a saját dolgainkat. Ennek megfelelően valamennyi hazai BL mérkőzés előtt egyeztetünk, hogy mikor és hogyan kerüljön ki a csarnokban, és mikor kerüljön leszedésre.

2. napirendi pont: 2020/21 szezon vége, tervezett lehetőségek
Ha lesz nézőkkel rendezett Final4 idén, tervezünk-e valami féle támogatást a szurkolói egyesületi tagoknak? – hangzott el az ülésen, mire egyhangú döntés született, hogy ha lesz Final4, akkor megfontoljuk a szurkolói buszokkal utazó egyesületi tagok utazási díját kifizetni. A F4 jegy támogatását nem látjuk életszerűnek.

3. napirendi pont: 2021/22 szezon kezdése, kompenzációk
Tekintettel arra, hogy az idei szezon bérletileg és tagsági díjban a tervezéshez képest sajnos másképpen alakult a 2021/22-es szezonra, már most felmerült sok tagunk részéről a kompenzáció kérdése. Ami biztos, hogy a tagdíjat az egyesület alapszabályzata határozza meg, tehát tagdíj kompenzációra nincs lehetőség. A bérletek nem a mi tulajdonunk volt, mi csak továbbadtuk őket. Az elmaradt Békéscsaba elleni meccsel együtt 5 bajnoki mérkőzésen tudtunk részt venni. Meg kell várni az Győri AUDI ETO KC lépését a bérletkompenzáció irányában és utána mi is el tudjuk dönteni, hogyan rendezzük ezt az ügyet. Előreláthatólag ez már az új elnökség feladata lesz.

4. napirendi pont: Molinó, drapi gyártás, beszerzés
Szeretnék egy új nagy molinót, amelyen a Győri Audi ETO KC címere van és azok a felíratok amelyeket a lányok olvassák amikor lejönnek a lépcsőn: Álmodj-Wish, Küzdj-Work , Győzz-Win + CSAK AZ ETO! 7×7 méteres molinóban gondolkodunk. Tök Dezső felkérte Gulyás Gábort, hogy érdeklődjön a lehetőségek és árak iránt. Ezen kívül szükségünk van egy új magyar zászlóra kb. 5×4 m mérettel. Gulyás Gábor jelezte, hogy molinó anyagban és zászló anyagban is kér árajánlatot.

5. napirendi pont: 2021. év első felében esedékes adóbevallások
Az elmúlt évek adóbevallásait Gellért Tamás, a korábbi elnök és Menyhárt Ferenc titkár készítette el, Tök Dezső kérésének megfelelően 2021. május 31-ig határidős feladatokat Csete Ildikó, Menyhárt Ferenc segítsége mellett Tök Dezső fogja elkészíteni, igy a KSH jelentést, a Győri Iparűzési adóbevallást, az SZJA felajánlás elszámolását, valamint a társasági adóbevallást. Jelenleg a meglévő nyomtatványok letöltése és kitöltése elkezdődött, ezt szeretnénk mielőbb rendezni.