2015.11.12.

Kivonat a 2015. november 12-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Aktuális helyzetkép szurkolói bérlet és tagsággal kapcsolatban
Menyhárt Ferenc titkár és Gellért Tamás tájékoztatta az elnökséget, hogy jelen pillanatban 2.433.000,- Ft összegű tagdíjbevétellel rendelkezünk 2015-ben, és reális az esély 2014 után újra átlépni a 2,5 milliós határt, és mellette már 259 tavaszi bérletet fizettek ki a szurkolók.
Tavaszi bérlet vásárlása nyár óta folyamatos, és bajnoki és nemzetközi kupamérkőzések előtt és után, valamint utalással is érkeznek.

2. napirendi pont: Kelecsényi Ernő és az ETO KC tájékoztatója, bérlet árváltozás
Kelecsényi Ernő, az ETO KC elnöke tájékoztatta az Elnökségünket, hogy a klub döntött, a tavaszi Bajnokok Ligája sorozatra nem emeli a bérletek árát, csak a jegyek árát. Tekintettel arra, hogy a szezon előtt már a Szurkolói Egyesület vezetőivel rögzítették, hogy a szurkolói bérlet ára az őszi 7.000,- Ft helyett tavaszra 9.000,- Ft-ra változik, de ezt most 7.000,- Ft-ra csökkentették.
Az elnökség megköszönte az Elnök úr tájékoztatóját, és megtárgyalta a lehetőségeket, és a jelen lévő elnökségi tagok úgy döntöttek, hogy a hónap végétől, aki igényli, a részükre a 2.000,- Ft kizárólag készpénzben visszafizetésre kerül, akik nem kérik a visszafizetést, nekik a következő fizetéskor (Magyar kupa négyesdöntő, BL-negyeddöntő…) természetesen beszámítjuk.

3. napirendi pont: Szurkolói póló
Gellért Tamás tájékoztatta az elnökséget, hogy az ETO KC-vel, valamint a jelenlévő Lencse Gyulával folytatott egyeztetés alapján a korábbi ígéretnek megfelelően elkészítésre került a szurkolói póló.
Azon szurkolói egyesületi tagok, akik megrendelték, vagy az elnökség által meghatározott 2015. november 21-ig megrendelik a szurkolói pólót, részükre 500 Ft a póló ára.
Az ár meghatározásánál fontos szempont volt, hogy sikerült támogatót is találni, az Önkormányzat személyében, akikkel a tárgyalás megkezdődött, és várhatóan december második felében fogják utalni az összeget.
Több szurkolótól érkezett kérés, hogy karácsonyi ajándéknak szeretnék a pólót, ezért az egyesület elnöksége úgy határozta meg a fenti dátumot, hogy a pólók szállítása után legyen mód arra, hogy az ünnepek előtt ki lehessen osztani.
Azon egyesületi tagok, akik az első körben NEM rendeltek, de a későbbiek folyamán rendelnek és/vagy szeretnének még egy darabot, részükre a későbbi beszerzés alapján kerül majd meghatározásra az ár.