2017.02.10.

Kivonat a 2017. február 10-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: dr. Bartha Csaba tájékoztatója
Az elnökségi ülésre megérkezett Bartha Csaba, a Győri ETO KC elnöke, aki tájékoztatta az elnökséget a klubnál folyó helyzetről. Elhangzott Tőle, az igazolásokkal kapcsolatos nézőpont, tájékoztatott minket, a klubot több oldalról ért külföldi játékosok magas számának alakulásának okairól, és jelezte, hogy több játékossal a folytatást illetően megegyezés körüli helyzet alakult ki. Fontosnak tartotta, hogy korrekt, mindenre és mindenkire kiterjedő egyeztetés van közte és a csapat vezetőedzője, Ambros Martin között. A klub háttér eseményeiről, és stabilitásáról is beszámolt.

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája idegenbeli utazása Ljubljanába
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy az eddigi szokásoknak megfelelően megszervezi az Egyesület szurkolóinak utazását Ljubljanába is. A szurkolók számára rossz hír, hogy a korábbi mérkőzésekkel ellentétben a szlovén csapat, nem a nagy csarnokban (ahova gyakorlatilag korlátlan létszámban érkezhettek volna a győri szurkolók), hanem a régi, kis csarnokban játssza a mérkőzését, így korlátozott számú jegyet kapnak a győri szurkolók, mintegy 150 jegyet.
A február 25-i mérkőzésre kora reggeli indulás mellett mindössze 8.000,- Ft/fő áron lehet jelentkezni. Túljelentkezés esetén – az elnökség döntése értelmében – a gyakori mérkőzés látogatók, a rendszeresen utazók elsőbbséget élveznek.

3. napirendi pont: Szurkolói adományhoz csatlakozás lezárása
A Fontányi Marci által szervezett adományokra kiírt licitálás véget ért. A licitek alapján Heidi Löke meze 130.000,-, míg Orbán Adrienn meze 105.000,- Ft-ért kelt el, az egyesület elnöksége az adományokat 250.000,- Ft-ra kiegészítette. Az összegyűlt pénzt a család a következő bajnoki mérkőzésen kapja meg.