2021.03.23.

Kivonat a 2021. március 23-án on-line formában megtartott egyesületi ülésről

1. napirendi pont: Magyar Kormány korlátozó intézkedési utáni teendők
A Magyar Kormány a január 11-én lejáró korlátozó intézkedéseket folyamatosan meghosszabbította, ezzel egyértelművé vált, hogy ezen időszakban valamennyi magyar bajnoki, és Bajnokok Ligája mérkőzésünk zárt kapus lesz. Tök Dezső jelezte, hogy az ősszel megvalósított forgatókönyvet megoldhatjuk a januári mérkőzésekre is, azaz a „B” közép helyére a zászlóinkat, molinóinkat ki tudjuk tenni, míg középre a hatalmas ETO mezt is elhelyezhetjük. Valamennyi részt vevő tag egyetértett, és egyeztettünk, hogy a molinók védelme érdekében apró gyűrűkkel látjuk el, a könnyebb rögzíthetőség miatt, és védve ezzel a saját dolgainkat. Ennek megfelelően valamennyi hazai BL mérkőzés előtt egyeztetünk, hogy mikor és hogyan kerüljön ki a csarnokban, és mikor kerüljön leszedésre.

2. napirendi pont: Új tervezett molinó
A korábbi elnökségi megbeszélteknek megfelelően megtervezésre került egy új molinó, melynek méreteit a korlátok közé terveztünk, ott a távolság 8,85 m, azonban a 8,85×8,85m molinóméret nagyon drága lenne, ezért maradunk az eredetileg tervezett 7×7 m molinónál. Az elnökség tagjai megszavazták melyik forma kerüljön elkészítésre.

3. napirendi pont: 2021. év első felében esedékes adóbevallások
Az elmúlt évek adóbevallásait Gellért Tamás, a korábbi elnök és Menyhárt Ferenc titkár készítette el, Tök Dezső kérésének megfelelően 2021. május 31-ig határidős feladatokat Csete Ildikó, Menyhárt Ferenc segítsége mellett Tök Dezső fogja elkészíteni, igy a KSH jelentést, a Győri Iparűzési adóbevallást, az SZJA felajánlás elszámolását, valamint a társasági adóbevallást. Jelenleg a meglévő nyomtatványok letöltése és kitöltése elkezdődött, ezt szeretnénk mielőbb rendezni. A tervezett április eleji időpontra minden bevallást szeretnék elkészíteni.

4. napirendi pont: Ikrényi terembérlet ingyenessége
Az Ikrényi Önkormányzat megkeresett minket, hogy a törvényi felhatalmazás alapján a terem bérletének szabályai változtak, az ingyenesség a jelenlegi szabályok szerint minket is megillet. A levelüket megkaptuk, a kitöltés és az aláírások után az előirt módon eljuttatjuk az önkormányzat által kért címre.