2014.09.25.

Kivonat a 2014. szeptember 25-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Egyeztetés a Győri ETO KC elnökével, és a feladatok egyeztetése
2014. szeptember 22-én egyeztetésre került sor a Győri ETO KC és a Szurkolói Egyesület között, melyen Kelecsényi Ernőn kívül Gellért Tamás és Gulyás Gábor vett részt. A megbeszélés célja az volt, hogy az ETO vezetősége az Arénába bajnoki mérkőzésekre 500 főnyi, míg a Bajnokok Ligája mérkőzésekre legalább 600-800 főnyi szurkolót szeretne látni. 
Az Egyesület elnöksége több szurkolóval is egyeztetett és keresi azon lehetőségeket, amely alapján a szurkolói létszám emelhető, de négy fontos dolog merült fel. Egyrészt az Aréna árait, lehetőségeit, kedvezményeit tudnunk kellene, mert ez alapján könnyebb lenne újabb személyeket meggyőzni, másrészt a csarnok hangulatát kellene megismertetni a lehetséges új szurkolókkal, azaz őket „be kellene szoktatni” őket a csarnokba, melyre kizárólag bajnoki mérkőzésen van lehetőség, Bajnokok Ligája mérkőzéseken erre nincs mód. Emiatt a Dunaferr elleni november 12-i hazai mérkőzést lehetne erre felhasználni. Hasonló okok miatt a mérkőzés időpontját is megfelelően kellene átgondolni, mert a vasárnap késő esti időpontok a vidéki szurkolók miatt nem ideális, a másnapi munkanap miatt. Harmadrészt az iskolákkal, kollégiumokkal is fel kellene venni a kapcsolatot az érdeklődők miatt, de az az ETO KC feladata, nem a szurkolóké, és végezetül más labdajátékok szurkolóival, és szurkolói csoportjaival is fel lehetne venni a kapcsolatot.

2. napirendi pont: Sävehof elleni Bajnokok Ligája idegenbeli utazás részletei
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a svédországi utazás megszervezése elkészült, az elnökség korábbi álláspontja alapján a Rostockból induló komppal kell igénybe venni, ezért szombat reggel 6 órai indulással, a tervezett komp elérhető, és a mérkőzés után a felmerülő 10-12000 Ft/fő áron a szállást nem kívánják igénybe venni, így a hétfő reggeli komppal átkelve kedd kora hajnali érkezéssel ér haza a szurkolói busz. Az utazás költsége 25000 Ft + a komp ára, az utóbbi 40 euro.

3. napirendi pont: Viborg elleni Bajnokok Ligája idegenbeli utazás
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a dániai utazásra jelentkezett egy szponzor, aki vállalata, hogy a saját buszával elviszi jelképes összegért a szurkolókat, miközben az egyesületet reklámozza a buszával. Az Egyesületnek mindössze az autópályadíjakat, matricákat és ilyen dolgokat kellene fizetni. Ám a felajánlás óta elérhetetlen, és az egyesület elnöksége a felajánlással jelenlegi helyzetben nem foglalkozik, a saját szervezője alapján utaznak a szurkolók Dániába.
Gellért Tamás és Gulyás Gábor azzal fordult az elnökség felé, hogy jelentősen támogassuk a dán túrát, hiszen egy hét alatt kerül sor a két skandináv útra, és a csoport erejét nézve a dániai kirándulás lehet a csoport legnehezebb meccse. A Viborg elleni idegenbeli utazás összköltsége alapján az elnökség úgy döntött, hogy mindössze 10.000 Ft-ot kell fizetni azon szurkolóknak, akik a svéd túra után vállalják a dán túrát is, és azok a szurkolói egyesületi tagok, akik elutaznak Dániába, nekik 20.000 Ft az útiköltség, míg nem egyesületi tagok számára 25.000 Ft az utazás.

4. napirendi pont: Bajnoki és Bajnokok Ligája bérletekkel kapcsolatos helyzetkép
Gellért Tamás és Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy 359 bajnoki bérlet került eddig kifizetésre, míg a Bajnokok Ligája bérletek közül eddig 323 darab került kifizetésre. Az ETO KC vezetőjével történt egyeztetés alapján október 1-jén fizetjük ki a bajnoki bérletek ellenértékét, amennyiben a szeptember 27-én megrendezendő Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésen még vásárolnának bérletet, ez lesz az utolsó alkalom.