2019.12.05.

Kivonat a 2019. december 5-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Szurkolói Egyesület külföldi Bajnokok Ligája mérkőzésekre történő utazásainak tervezése 2020 tavaszára
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy az őszi szezon eredményei alapján kialakult a tavaszi menetrend. Az első utazás (miután kiderült, hogy a Győri AUDI ETO KC és a Brest Bretagne megegyezett a pályaválasztói jog felcserélésében) Romániába, Valceaba történik a SCM Ramnicu Valcea – Győri Audi ETO KC mérkőzésre. Indulás február 7. péntek este érkezés február 9-én vasárnap a reggeli órákban. Útiköltség 19.000,- Ft/fő. 
A második utazásra a franciaországi Brest városába kerül sor, melyre február 21-én pénteken este 22 órakor indulunk, és kedden, február 25-én este érkezünk haza. Az útiköltség 45.000,- Ft. A szállásra a két évvel ezelőtti utazás miatt 50 eurót szedünk, amennyiben ezúttal ennél több lesz, akkor azt jelezni fogjuk. Elnökségi döntés alapján az utazáshoz a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete a tagjainak 10.000,- Forint támogatást ad. Terveink szerint egy buszt indítunk.
A harmadik utazás a montenegrói Podgoricába kerül sor, február 28-én késő esti indulással, és március 2-i hétfő délelőtti érkezéssel. Az utazás a korábbiakban megszokott horvát tengerparti utazással és budvai szállással van tervezve. Az útiköltség 24.000,- Ft/fő, a szállásra a korábbi 2.000,- Ft + 20 eurot szedjük, amennyiben ez most változik, szintén jelezni fogjuk!

2. napirendi pont: Szurkolói Egyesület külföldi utazásainak biztosítása
Gellért Tamás elnök tájékoztatta az elnökséget, hogy egyeztetett Varga Lászlóval, a Generali Biztosító képviselőjével, aki az egyesület Ellenőrző Bizottságának is tagja, hogy az utazásaink során a biztosítás egyszerűsítésre kerüljön. Legyen egy fix „napszám” amit előre kifizetünk, és az utazáskor velünk lévő szurkolótársak mindegyikének automatikusan legyen biztosítása, azaz az utazáskor meghatározott ár automatikusan tartalmazza a biztosítás árát is. A szerződés, mint az egyesület aláírója a feltételek végig olvasása alapján aláírta.