2015.01.02.

Kivonat a 2015. január 2-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Bajnokok Ligája idegenbeli mérkőzésre utazási lehetőségek és támogatás
A Szurkolói Egyesület a tavaszi Bajnokok Ligája mérkőzésekre is megszervezi a külföldi túrákat:
HCM Baia Mare – Győri Audi ETO KC
Larvik HK – Győri Audi ETO KC
Az elnökség jelen lévő tagjai egyhangúlag, a norvég túrára a szurkoló egyesületi tagok részére 10.000,- Forint kedvezményt szavaztak meg.

2. napirendi pont: Szurkolói Bál 2015-ös megszervezése
A tervek szerint a szokott helyen, Hajzók Gyulánál kerül megrendezésre a szurkolói bál, mely az elmúlt években egyre nagyobb sikerrel zajlott le. Időpontját tervezni volt nehéz, hiszen januárban nincs bajnoki mérkőzés nélküli hétvége, és Hajzók Gyula étterme is sok esetben program miatt zárva, ezért 2014. január 17-én került a bál megszervezésre. Belépőjegy 3500/fő.
A Bálra az aznap megrendezésre kerülő Siófok elleni bajnoki mérkőzés után kerül sor, a tervek szerint ¾ 8 – 8 órai kezdettel. Hajzók Gyula 90-100 főt tud fogadni.
Döntés arról született, hogy az elnökség hivatalosan meghívja Kelecsényi Ernőt, és rajta keresztül az egész csapatot, és kérjük, hogy jelezzenek vissza, hogy hány játékosra, hány vendégre számíthatunk!

3. napirendi pont: Bérletek helyzete 2014 év végén
A szurkolói bérlettel rendelkezők a tavaszi szezonra a kezdeti 17.000 helyett az ETO KC  árcsökkentése után 11.000 Ft-ért válthatják meg a bérletüket, mely alapján a bérletesek száma a kb 90-100 főről 300 fő köré emelkedett, melynek mintegy 20%-a élt a részlet fizetési lehetőséggel.
Az egyeztetések alapján a tervezett elszámolás az ünnepek utáni héten január 10 előtt megtörténik.

4. napirendi pont: Várható bajnoki jubileum megünneplése
Gellért Tamás elnök tájékoztatta az elnökséget, hogy 2004 ősze, a Dunaújváros ellen elszenvedett hazai vereség óta (Október 3. FTC elleni győzelemmel induló) bajnoki győzelmi sorozat, jubileumhoz érkezik a hónap végén, melyről érdemes lenne megemlékezni.
A január 28-ára tervezett DVSC elleni mérkőzés lenne a 150. győzelem sorozatban hazai pályán, melyre egy „emléktortát” kellene meglepetésként a csajoknak készíteni – ha ezt az ötletet elfogadja, és támogatja az elnökség.
Az elnökség a támogatásáról biztosította az elnököt, de felkérte, hogy szervezze meg úgy, hogy a játékosok erről lehetőleg ne tudjanak, legyen ez számukra is meglepetés.