2018.08.06.

Kivonat a 2018.augusztus 6-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Szurkolói bérletek
Gellért Tamás és Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy a szurkolói szektor bérleteseinek visszajelzése, és az új igénylések alapján a szurkolói szektor megtelt, új igénylést már fogadni nem tudunk. Azok, akik jelezték, hogy meg kívánják újítani a bérletüket, számukra a fizetési határidő nem változott, és az eddig beérkezett új igényléseket még tudtuk teljesíteni, de továbbiakban erre már nincs mód.

2. napirendi pont: Szurkolói bérletekkel és tagsági díjakkal kapcsolatos helyzetkép
Menyhárt Ferenc, titkár tájékoztatta az elnökséget, hogy eddig 167 szurkolói bérlet került kifizetésre, ebből 145 db bérletet már ki is gyártottunk, és tulajdonosaik a következő felkészülési mérkőzések alatt át is vehetik azokat, míg eddig 1.203.000 Ft tagdíj került befizetésre.
Bérletek kifizetésére, a kifizetett bérletek átvételére, valamint a tagdíjak befizetésére folyamatosan lehetőség van a felkészülési mérkőzések alkalmával, de ennek időpontjairól folyamatos tájékoztatást fogunk adni.

3. napirendi pont: Idegenbeli Bajnokok Ligája utazások a 2018-19-es szezonban
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a sorsolás alapján megnézte az utazási lehetőséget a három őszi Bajnokok Ligája ellenfelünkhöz. Megállapította, hogy Nordhausenbe a szokott útvonalon megyünk, ám a szállás árak emelkedése miatt ezúttal nem németországi, hanem hazafelé csehországi szállás megszervezését ajánlja. A ljubljanai utazás megszervezése egyszerű, itt majd a jelentkezők között rangsorolni kell a várható túljelentkezés miatt.
A harmadik utazás megszervezése pedig a selejtező után történhet meg, ahonnan várhatóan a román Craiova, vagy a horvát Kapronca jut fel a főtáblára, az utóbbi helyszínére történő szervezés sokkal egyszerűbb és olcsóbb lenne, de várjuk meg a selejtező eredményét.
Gulyás Gábor felkérte az elnökséget, hogy szükség esetén a németországi utazást támogatjuk-e, de erre majd a pontos túra útvonala és a költségek kiszámítása után térjünk vissza.