2019.04.24.

Kivonat a 2019. április 24-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Odense HC elleni hazai BL negyeddöntő jegyei
Menyhárt Ferenc titkár tájékoztatta az elnökséget, hogy a Bajnokok Ligája negyeddöntő hazai visszavágójára 521 db szurkoló vásárolt jegyet a szurkolói szektorba, a jegyek elszámolása, kiosztása és az 1.563.000,- Ft kifizetése rendben megtörtént.

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája F4 jegyei
Gellért Tamás tájékoztatta az elnökséget arról, hogy a Bajnokok Ligája négyes döntőjére az MKSZ visszajelzése alapján több jegyet igényeltek a győri szurkolók, mint amire ők számítottak, így gondok akadnak a helyek elosztásával. Az MKSZ és a rendezőség visszajelzése alapján a 119-es és a 120-as szektor mellett a 121A és a 226A szektort tudják biztosítani nekünk, ez utóbbi viszont más ár kategória, azaz akinek ide jut hely, a kifizetett jegy árának és a valós jegy árának különbözetét természetesen visszatérítjük. A jegy elosztásánál figyelembe kell vennünk a szurkolási szokásokat, és az egyéni igényeket, de nem lesz egyszerű feladat a 226A szektorba kerülő szurkolók kiválasztása sem. Az elnökség arra kérte Gellért Tamást, hogy ezt nyíltan és nyilvánosan írja ki a honlapunkra, és legyen meg a szurkolóknak a szabad választása, hogy van-e közöttük olyan, aki „önként” bevállalja a 121A vagy a 226A szektort, csökkentve ezzel a kijelölésre kerülők létszámát. Reményünket fejezzük ki, hogy ebben a káoszban a jegyek mielőbb hozzánk kerülnek, és a kiosztásával kapcsolatos feladatokat mielőbb el tudjuk rendezni.

3. napirendi pont: Bajnokok Ligája F4 utazás
Gulyás Gábor jelezte, hogy az elmúlt évek alapján a Papp László Arénába megrendezésre kerülő Bajnokok Ligája Final4-re is megszervezi az igény szerinti buszos utazást. Kérdezi az elnökséget, hogy az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően ezúttal is kapnak-e támogatást az Egyesület tagjai? Az elnökség egyhangú döntése alapján igen, így a Szurkolói Egyesület tagjai részére 2.000,- Ft/nap, míg a többiek részére 2.500,- Ft/nap lesz az utazás költsége.

4. napirendi pont: Közgyűlés időpontja és helyszíne
Gellért Tamás tájékoztatta az elnökséget arról, hogy a törvényi előírás miatt május 31-ig közgyűlést kell tartanunk, melynek időpontját szintén az előírások alapján, 15 nappal korábban nyilvánosságra kell hoznunk. A májusi programot, kézilabda mérkőzés időpontját megnézve 2019. május 10-én pénteken tartanánk meg a közgyűlést a szokott helyen, az eddig megszokott programpontokkal, kiegészítve az új adatvédelmi szabályzat elfogadásával.