2018.12.13.

Kivonat a 2018. december 13-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Idegenbeli Bajnokok Ligája utazások a 2018-19-es szezon tavaszi felében
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget arról, hogy a legnehezebben szervezhető norvég utazás hogyan áll. A szállásokra és a kompra való jelentkezésnél tudnunk kell a létszámot, és úgy kell az igényeket leadnunk, ezért ezt december elején el kell kezdeni megszervezni. A kapott árajánlatok alapján arra kéri az elnökséget, hogy a hó második felétől történő jelentkezés esetén már minimum 20.000,- Ft foglalóval lehessen jelentkezni, hiszen az válik utazó taggá, aki fizet, és nemcsak ígérget, de fontosnak tartjuk, hogy mindazon szurkolók, akik ilyen hosszú utazást vállalnak, érezzék az Egyesület támogatását is.

2. napirendi pont: Szurkolói bál
A tervek szerint a szokott helyen, Hajzók Gyulánál kerül megrendezésre a szurkolói bál, mely az elmúlt években egyre nagyobb sikerrel zajlott le, a tervezett időpont 2019. január 19-én. Belépőjegy 5.000,- Ft/fő.
A bálra szóló belépők árusítását Gulyás Gábor fogja végezni, de mindenki leszögezte, hogy nem a nyereség a lényeg, hanem a kikapcsolódás, és a szórakozás.
Döntés arról született, hogy az elnökség hivatalosan meghívja dr. Bartha Csaba Elnök Urat, és rajta keresztül az egész csapatot, és kérjük, hogy jelezzenek vissza, hogy hány játékosra, hány vendégre számíthatunk! A játékosok és a klub vezetősége természetesen a mi vendégünk, költségeiket mi rendezzük.

3. napirendi pont: Jócselekedettel kezdeni az évet – kapcsolódjunk be mi is!
A Győri Audi ETO KC számára fontos a társadalmi szerepvállalás, ennek keretében elindítja „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatát. Az ETO KC és a Szurkolói Egyesület között fennálló jó viszony alapján ebbe a jó cselekedetbe, mi szurkolók is bekapcsolódunk. Az ETO jó cselekedet első állomása a 2019. januárt 2-i bajnoki, Ferencváros elleni rangadó lesz, amikor adománygyűjtést szervez a klub állami gondoskodás keretei között élő gyermekek részére. Ebben az évben célunk a győri gyermekotthonok támogatása. Akciósorozatunk első állomásaként az állami gondoskodás keretei között élő kicsik és nagyok számára gyűjtést szervezünk. A Győri Gyermekvédelmi Központ köszönettel veszi az alábbi használati eszközöket, tárgyakat: kisebbek részére: babaápolási termékek (baba tusfürdők, popsitörlő kendők, eldobható pelenka stb.), a nagyobbaknak: édesség, sporteszközök (tollas-, pingpongütő, labdák stb.), kreatív kézműves foglalkozás eszközei (pl. kézműves technikákhoz szükséges felszerelés stb.) és a még nagyobbaknak: illatszerek, kozmetikai termékek (dezodorok, parfüm, smink kellékek stb.).
Az adományokat 2019. január 2-án az Audi Aréna Győr főbejáratánál elhelyezett gyűjtőpontokon lehet leadni a Győri Audi ETO KC – FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzés kapunyitásától, 17 órától a mérkőzés végéig.