2015.03.05.

Kivonat a 2015. március 5-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Vardar Skopje elleni idegenbeli BL mérkőzésre utazási lehetőség
Gulyás Gábor a csoportok helyzetére előre tekintve megszervezte a BL negyeddöntőjének idegenbeli programját:
Tervezett indulás: 2015. április 3. 21:00 (péntek), a várható hazaérkezés: 2015. április 5. (vasárnap) 10-12 óra körül.
Az elnökség sajnálatosnak nevezte, hogy húsvét hétvégére esik a BL negyeddöntő és vélelmezi, hogy a jelentkezők létszáma alacsony lesz, ezért alacsonyabb létszámmal is elindítja az utazást, és a befizetett összegen felül – szükség esetén – támogatja is az utazást az Egyesület.

2. napirendi pont: Magyar kupa négyes döntő két napos bérletének ékesítésének módjai
A Győri ETO KC tájékoztatása alapján a Török Bódog női Magyar Kupa négyes döntőjére a szurkolói bérlettel rendelkezők a saját helyükre 2.500,- Forintért vásárolhatnak belépőt. A jegy mindkét napra, a torna négy mérkőzésére érvényes. A Győri Látogatóközponttal történt egyeztetés alapján a fenti határidő után a határidőig jegyet nem vásárlók a Győri Látogatóközpontban illetve a mérkőzés előtt az Aréna pénztáraiban a szurkolói bérletük felmutatásával megvásárolhatják kedvezményesen a jegyet.

3. napirendi pont: Hazai BL visszavágó jegyértékesítésével kapcsolatos szabályok
A szurkolói bérlettel rendelkezők a Bajnokok Ligája negyeddöntőre is a saját helyükre válthatják meg a belépőiket. A Győri ETO KC tájékoztatása szerint a szurkolói jegy ára 3.000,- Forint. A Győri Látogatóközponttal történt egyeztetés alapján a fenti határidő után a határidőig jegyet nem vásárlók a Győri Látogatóközpontban illetve a mérkőzés előtt az Aréna pénztáraiban a szurkolói bérletük felmutatásával megvásárolhatják kedvezményesen a jegyet.