2021.11.03.

Kivonat a 2021. november 3-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Belföldi utazások többlet kiadásai
Az elnökség megbeszélte az elnökségi ülést megelőző napon történt eseményeket, és megállapította, hogy az Érd elleni mérkőzésre utazó, és a mérkőzés elmaradása miatt keletkező utazási költséget, valamint a másnapi Vác elleni mérkőzés utazási költségét nem terheli a tagokra, ezt az Egyesület a saját számlájáról kiegyenlíti. Ezeket az összegeket a Gabusz számlája alapján átutalással rendezzük majd.

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája idegenbeli utazás Törökországba
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a Kastamonu elleni idegenbeli utazásra minden lehetőséget számitásba vett, de azt a következtetést kellett meghoznia, hogy Törökországba nem tudunk szervezett módon szurkolói buszt indítani. Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy egyéni utazásokra lehetőség van, de a jelenlegi helyzet alapján repülővel nem lehetne ennyi szurkolót utaztatni, míg szárazföldön több napi utazás és szállás ellenére sem biztos, hogy megfelelő időben leérnénk, ezért kénytelen erről az utazásról lemondani. 

3. napirendi pont: Kommunikáció felgyorsítása a közösségi médiában
2013 óta létezik, de bejegyzés nélkül van a Szurkolói Egyesület nevén egy csoport a Facebookon, ezt a csoportot le kell zárni, és létre kell hozni egy új, kizárólag az Egyesület tagjait tartalmazó zárt csoportot. A csoport folyamatos figyelést igényel, hogy Egyesületen kívüli személyek ne kerüljenek be, és mindazon tagok, akik az idő folyamán kilépnek az Egyesületből, ők kerüljenek majd a csoportból kiléptetésre. Ennek folyamatos figyeléséhez az elnökség minden tagjára szükség lesz.
Ezt a gondolatot fogalmazta meg az elnökség a szeptember végi elnökségi ülésen, mely alapján hosszas előkészület után 2021. október 27-én az új csoport „Győri ETO Kézilabda Szurkolói Egyesület” néven elindításra került.