2014.12.03.

Kivonat a 2014. december 3-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Tiszteletbeli tag kinevezés
Az elnökség az elmúlt években nyújtott segítség miatt tiszteletbeli tag cím odaítéléséről döntött. Az egyeztetések után az elnökség valamennyi tagja (Gellért Tamás elnök, Gulyás Gábor elnök-helyettes, Menyhárt Ferenc titkár, Csányi Dániel és Győri Zoltán elnökségi tagok) egyhangú szavazással, az Ellenőrző Bizottság tagjainak (Rákosi Zsolt, Turi István és Győri Sándor) jóváhagyása mellett 2014. december 24-i dátummal TISZTELETBELI EGYESÜLETI TAGNAK választotta KANOVITS ZSUZSANNÁT, akinek a tagsági igazolványa a Karácsonyi ünnepek alkalmából kerül átadásra.

2. napirendi pont: Kézilabda EB győri szurkolói jegyek
Gellért Tamás tájékoztatta az elnökséget, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség a Győrben megrendezésre kerülő 3 EB mérkőzésre 3000 Ft/db egységáron szurkolói jegyeket bocsát ki, melyekkel kapcsolatos feladatokat az elnökség tagjainak kell fel vállalni, viszont az első mérkőzés napon a jegyekkel el kell számolni. December 5-én szombaton a Látogatóközpontba Gellért Tamás és Menyhárt Ferenc „kitelepül”, és a jegyek értékesítését végzik mindhárom napra, majd a lehetőségek szerint a vasárnapi napon egy átadás-átvételi bizonylat keretében el is számolnak az MKSZ illetékesével.

3. napirendi pont: Tagdíj és tavaszi bérletekkel kapcsolatos helyzetkép
Gellért Tamás és Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy 2014-ben rekord magas a tagsági díj bevételünk, melynek összege már meghaladta a 2.500.000 Ft-ot. A tavaszi szezonra előzetesen a Győri ETO KC által meghirdetett kizárólag kombinált bérlet típusa miatt, további új tagok belépése, és bérletértékesítés várható, annak ellenére, hogy az elnökség egyhangú véleménye szerint a 17.000 Ft-ra emelt bérlet ár a korábbi évekhez képest nagyon magas. Az elnökségi ülés napjáig a számlára beérkezett és a készpénzes forgalom alapján mindössze 91 db bérlet került értékesítésre.