2013.04.12.

Kivonat a 2013. április 12-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Bajnokok Ligája Elődöntő tapasztalatai és tanulságai
Az elődöntőt követően az Egyesület elnökeként Gellért Tamás levélben fordult Kelecsényi Ernőhöz, az ETO KC elnökéhez, az elődöntőre történő utazási hiányosságok, és a csapat felé történő gratuláció miatt. Az ETO KC elnöke válaszában jelezte, hogy a csapat sikeréhez a szurkolók nagymértékben hozzájárultak, amit ő a csapat, és a klub valamennyi dolgozója nevében megköszön, a buszokkal kapcsolatos hiányosságokat pedig kivizsgáltatja.

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája döntőjére szóló idegenbeli utazások tervezése
Tekintettel arra, hogy az elnökségi ülés a Győri AUDI ETO KC elődöntőbe és továbbjutása után volt, de az ellenfél még nem derült ki, ezért az elnökség mindkét lehetséges utazásra kidolgozta a tervét.
Ljubljanai út esetén az utazás teljes költsége 10.000 Ft alatt alakul, itt akár 4-5 busz is indulhatna, és Tóth László is szervez szurkolói buszt. A csarnok kapacitása miatt jelentős mennyiségű, akár 500 jegyet is kaphatunk, de a két csapat megállapodása alapján ez változhat is. Azok a személyek, akik kocsikkal mennének, de nem jelzik ezt előre, számukra mi jegyet nem biztosítunk, oldják meg ők a jegyüket.
Amennyiben a Larvik HK lesz a döntőben az ellenfél az út tervezett költsége mintegy 40.000 Ft lesz, mert a kompjegy ára kb. 16000 Ft/fő. Előzetesen a repülő utazás is szóba került, azonban a legolcsóbb ajánlat esetén is több mint 80.000 Ft lenne az út, amennyiben a 180 fős létszámú repülő megtelik. Amennyiben kevesebben utaznának csak repülővel, úgy az ár arányosan drágulna, ezért az elnökség ezt a lehetőséget elvetette.
A hazai mérkőzéssel kapcsolatban az elnökség felkérte Gellért Tamás elnököt, hogy jelezze az ETO KC elnöke felé, a buszokkal kapcsolatos észrevételeinket, és kérte, hogy indulás előtt legalább 30 perccel már álljanak be a parkolóba a buszok, mert pontosan indulni csak így lehet, fenntartva az előző pont alatt megtárgyalt véleményeket a buszokról.

3. napirendi pont: Szurkolói Egyesület 2012.évi közgyűlésének tervezése
Mint minden évben, idén is a közgyűlést május 31-ig meg kell tartani, és a közgyűlést az időponthoz képest 15 nappal korábban meg kell hirdetni.
Május 3-ig lehet az önkormányzatnál pályázni, de ehhez a közgyűlést előtte meg kell tartani, és a jóváhagyott beszámolót el kell küldeni, és a tértivevény másolatát is csatolni kell. A pályázatot a gyor.hu oldalán írták ki, ezért az elnökség valamennyi tagjának az a feladata, hogy nézze meg, hogy melyik kiírásra lehet pályázni. Korábban szurkolói tornára igényeltünk támogatást, de idén nem rendezünk tornát.
Amennyiben pályázni szeretnénk, akkor május 3. előtt meg kell tartani a közgyűlést, azaz április 29-30-án lehetne megtartani a közgyűlést.