2012.05.03.

Kivonat a 2012. május 3-i Elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Győri AUDI ETO – Buducnost Podgorica BL döntő mérkőzés, veszprémi szurkolással kapcsolatos teendők és egyeztetések
A Győri ETO KC döntése alapján a döntő hazai mérkőzésének helyszíne Veszprém. Az elődöntőben tapasztalt szurkolási stratégiák összehangolása miatt a vezérszurkolót, Győri Zoltánt egyeztetésre hívták Veszprémbe, ahol Szabó Tamással, az ETO kommunikációs vezetőjével, valamint az elődöntőre meghívott hivatalos szpíkerrel, „Fittikém”-mel együtt a szurkolás menetét egyeztették. A szurkolók egész éves teljesítményéért Győri Zoltán egy „nyolcas számú” mezt kapott a csapattól ajándékba, mert a csapat a szurkolókat a „nyolcadik játékosnak” tartja.

2. napirendi pont: Győri AUDI ETO által megrendezett április 21-22-i MK négyes döntővel kapcsolatos elszámolási adatok
A bérlet megvásárlására kizárólag az MK négyes döntő szombati napján volt lehetőség, ennek ellenére a 2011-es évhez képest magasabb számú, 130 darab kétnapos bérlet került értékesítésre, melynek az elszámolása másnap megtörtént.

3. napirendi pont: Buducnost Podgorica – Győri AUDI ETO BL döntő mérkőzés, idegenbeli úttal kapcsolatos szervezési feladatok
Az idegenbeli útra szervezett non-stop úttal kapcsolatban szükséges egyeztetéseket is megtárgyalta az elnökség. A non-stop útra való jelentős számú jelentkezés alapján 4 busz indul, melyet az elnökség döntése alapján, buszonként 1 fő „buszparancsnok” vezetésével állítanak össze. A tervezett megállóknál a négy busz 2-2 buszként áll meg a pihenőkben. A Külügyminisztérium által elrendelt védelem miatt a buszok utaslistáját, a buszvezetők neveit, a buszok rendszámait előre le kell adni az út folyamán igénybevett rendőri védelem miatt.