2012.07.19.

Kivonat a 2012. július 19-i Elnökségi ülésről

1. napirendi pont: „Szurkolók egy álomért” szervezet megkeresése
Gulyás Gábor alelnök tájékoztatta az elnökséget, hogy a „Szurkolók egy álomért” szervezet megkereste a Szurkolói Egyesületet, és ezt a tájékoztató levelet július 18-án minden elnökségi, és ellenőrző bizottsági tagnak elküldte.
A levél tartalmát a az elnökség áttanulmányozta. Mivel a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete a rászoruló tagjait évek óta támogatja, más szervezetet nem kíván segíteni.
Az elnökség egyhangú szavazással úgy döntött, hogy a megkeresésre udvarias válaszolva jelzi, hogy nem kívánjuk a fenti szervezetet támogatásában részt venni.

2. napirendi pont: Győrben megrendezésre került Szurkolói torna beszámolója, és pénzügyi elszámolása
2012. július 6-7-8-án Győrben került megrendezésre a 7. szurkolói kézilabdacsapatok tornája. A tornán 8 csapat vett részt, erről a főszervező Gellért Tamás, mint elnök számolt be. A torna remek hangulatban zajlott, a résztvevő csapatok visszajelzése kivétel nélkül pozitív volt.
A rendezvény pénzügyi elszámolása folyamatban van, két kiadás vár még elintézésre, valamint az önkormányzati támogatás nem érkezett még meg.
Az Oxigén Média rögzítette a torna mind a 20 mérkőzését, ezekből a mérkőzésekből egy 90-100 perces összefoglalót is készít. Valamennyi csapat a saját mérkőzéseit és az összefoglalót meg fogja kapni, lehetőséget biztosítva arra, hogy a helyi médiákban ezt bemutathassák. Az elnökség kérése az volt, hogy az összefoglaló egy példányát a Magyar Kézilabda Szövetség elnökségének is el kell juttatni, jelezve, hogy a szurkolók sportbarátságáról is kapjanak tájékoztatást. Elhangzott, hogy ezen kívül az EHF részére is küldünk egy összefoglaló anyagot, jelezve, hogy a magyar szurkolók békésen megférnek egymás mellett, a rendbontásnak nyomai sincsenek.
Az elnökség köszönetét fejezte ki a rendezvény szervezéséért és lebonyolításáért az ott közreműködőknek.

3. napirendi pont: 2012/13-as bajnokság egyesületi beléptetése, helyzetkép
Amint a Győri ETO KC vezetőségétől információt kapunk az idei bérletek áráról, valamint a mérkőzésekre szóló belépők elkészítéséről, a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete megkezdi a tagsági igazolványok érvényességének meghosszabbítását, valamint az új tagok beléptetését. Ezzel együtt a szurkolói bérletek árusítása is megkezdődik.
Az ETO KC vezetőségével egyeztetést kell kezdeményezni arról, hogy az esetlegesen szervezett formában Veszprémbe, az ETO II. mérkőzéseire utazó szurkolókat tudják-e támogatni.