2019.03.12.

Kivonat a 2019. március 12-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Odense HC elleni hazai BL negyeddöntő jegyei
Gellért Tamás elnök tájékoztatta az elnökséget, hogy a Bajnokok Ligája csoportkör végén kialakult sorrend alapján az Odense HC lesz csapatunk ellenfele a negyeddöntőben. A Győri ETO KC elnökével, Bartha Csabával történt egyeztetés alapján erre a mérkőzésre a szurkolói szektorba egységesen 3.000,- Ft lesz a jegy ára, amelyet 2019. március 30-ig lehet megvásárolni. Az addig megrendezésre kerülő Magyar Kupa négyes döntőn, valamint a hazai mérkőzés előtt és után lehet készpénzzel fizetni az árát, míg átutalással a fenti hír honlapon történő megjelenést követően március 28-ig lehet rendezni.

2. napirendi pont: Magyar Kupa négyes döntő, Debrecen
Gellért Tamás tájékoztatta az elnökséget arról, hogy a Magyar Kupa négyes döntőjére az Egyesület által előírt regisztrációt követően 363 db jegyigénylés érkezett, ezek komoly része már eljutott a szurkolók felé, de Debrecenben is kell majd jegyet osztani. Ez utóbbi feladatot Gulyás Gábor és Menyhárt Ferenc fogja ellátni. Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy összesen 360 db 5.000,- Ft-os és 3 db 7.500,- Ft-os jegyigénylés történt, melyek rendezése megtörtént, összesen 1.822.500,- Ft átutalása rendben megtörtént, a jegyeket megkaptuk, és a korábban megbeszéltek alapján az osztása is zajlik.

3. napirendi pont: Odense HC elleni idegenbeli BL negyeddöntő
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően erre a mérkőzésre is megszervezi az utazást. Az utolsó norvég úton történt egyeztetés, valamint a következő hónapban várható nagy összegű kiadások miatt a szurkolók nagyobb hányada az oda-vissza utazás, azaz a szállás nélküli utazás mellett döntött, így ezt szervezi meg. Az utazás ára 25.000,- Ft, a jelentkezési feltételek a szokásosak, készpénzben a mérkőzések előtt lehet fizetni, míg átutalással a számlára folyamatosan.