2021.04.27.

Kivonat a 2021. április 27-én on-line formában megtartott elnökségi ülésen

1. napirendi pont: Jelenlegi információk a Bajnokok Ligája Final 4-el kapcsolatban
Tök Dezső tájékoztatta az elnökséget, hogy folyamatosan egyeztet dr. Bartha Csabával, a Győri ETO KC elnökével, hogy a szurkolókat mielőbb, és minél pontosabban tudjuk informálni a Bajnokok Ligája Final4-el kapcsolatban. Egyelőre még nem dőlt el, hogy zárt kapus rendezés lesz, vagy beengednek-e nézőket, és ha igen milyen létszámmal. Csaba kérését tolmácsolja azzal, hogy amennyiben az EHF döntése az lesz, hogy nézők nélkül kerül megrendezésre, akkor a csapat Budapestre történő indulására szervezzük egy kis hangulatot, éreztetve a csapattal, hogy mellette állunk. 

2. napirendi pont: Közgyűléssel kapcsolatos információk
Az egyesület a törvényi előírásnak megfelelően idén 2021. május 6-án tartja a tavalyival egyező formában on-line, Facebook csoportban a közgyűlését. Visszajelzések alapján Baranyai László és Szacskó Attila a későbbiek folyamán nem kívánnak az elnökségi munkában részt venni, azaz két új tagunk mindenképpen lesz.
A KSZE elnöke arra kéri Gulyás Gábor elnökhelyettest, hogy az utazásokkal kapcsolatban, Menyhárt Ferenc titkárt, hogy a pénzügyi-gazdasági helyzetünkkel kapcsolatban írja meg a jelentését, és megkéri Csete Ildikót, a Felügyelő Bizottság elnökét, hogy az ellenőrzésekkel kapcsolatos jelentését állítsa össze.

3. napirendi pont: Magyar Kupa négyesdöntőjével kapcsolatos feladatok
Tök Dezső tájékoztatta az elnökséget, hogy a KSZE elnöke és a Győri Audi ETO KC elnöke folyamatosan egyeztet a Magyar Kupa négyes döntőjével kapcsolatban. Ezúton megkérte Gellért Tamást, hogy amint az információk rendelkezésre állnak, a honlapunkra mielőbb kerüljön fel a részvételi lehetőséggel kapcsolatban egy cikk. A lebonyolítás miatt az elnökségi tagokkal telefonos egyeztetés lesz.