2020.08.11.

Kivonat a 2020. augusztus 11-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: 2020-2021-es kézilabda év szabályainak rendezése, mérkőzések lebonyolításának szabályai
Tök Dezső tájékoztatta az elnökséget, hogy az elnökség több tagjával egyeztetett dr. Bartha Csabával, a Győri ETO KC elnökével, akivel a 2020-2021-es kézilabda szezonra a szurkolókra vonatkozó szabályokról állapodtak meg. 
A 2020-2021-es magyar bajnokság küzdelmeire bérlet kerül kibocsátásra, mely érvényes mind a 13 magyar bajnoki mérkőzésre, és – ha a sorsolás úgy hozza – a hazai Magyar Kupa mérkőzésre is. A bérletet a Szurkolói Egyesület tagjai 13.000,- Ft-os áron vásárolhatnak meg. A szurkolók számára az előző időszakban megszokott 6 szektor rendelkezésre áll. A Bajnokok Ligája mérkőzésekre (miután sokkal nagyobb fokú a bizonytalanság) jegyek vásárlására lesz lehetőség, 2.000,- Ft/mérkőzés áron. Azon szurkolóink, akik tavasszal a CSM Bucuresti elleni BL negyeddöntőre befizették a 3.500,- Ft-os jegyárat, a befizetéseikből ezt az összeget vonják le, számítsák be a befizetésbe. 
A Szurkolói Egyesület tagdíjának befizetésének szabályai, összege nem változott, ezt az Alapszabályunk tartalmazza.
Egyelőre megkérjük szurkolóinkat, hogy átutalással rendezzék befizetéseiket, mert az ETO KC döntése alapján a felkészülési mérkőzések zárt kapusak lesznek, emiatt az eddig megszokott módhoz képest a felkészülés során kevesebb lehetőségünk lesz a készpénzes befizetésekre.
A leendő új tagjaink akkor tudnak bérletet vásárolni, amennyiben lesz visszamondás, erre a jelenlegi helyzetben komoly esély van.
Tök Dezső megkérte a teljes elnökséget, hogy szezon során a jegyekkel, bérletekkel kapcsolatos teendőket folyamatosan egyeztessék, és segítsék egymás munkáját, mert ez a mostani helyzet az elmúlt évekhez képest sokkal több munkát igényel.