2018.09.27.

Kivonat a 2018. szeptember 27-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Szurkolói bérletekkel kapcsolatos helyzetkép
Menyhárt Ferenc, titkár tájékoztatta az elnökséget, hogy a Szurkolói Egyesület tagjainak kiadható 588 bérletből mind az 588 bérletnek már van tulajdonosa, ebből 587 db bérlet ára már kifizetésre került, míg a fennmaradt egy bérlet tulajdonosa is napokon belül rendezi a bérlet árát. Ami azt jelenti, hogy 588*16.000 = 9.408.000,- Ft beszedése és elszámolása napokon belül megtörténik.

2. napirendi pont: Szurkolói tagsági díjakkal kapcsolatos helyzetkép
Menyhárt Ferenc, titkár tájékoztatta az elnökséget, hogy a Szurkolói Egyesület tagsága a bérlet vásárlások száma miatt folyamatosan növekedett, és ez hozta magával a tagdíj bevételek emelkedését. S bár év végéig még van idő, de más most 3 millió Ft feletti tagdíj bevételnél járunk (év elejétől számítva 3.274.000,- Ft), aminek a felhasználása az utazások során jól fog jönni. 

3. napirendi pont: Idegenbeli Bajnokok Ligája utazások a 2018-19-es szezonban
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a sorsolás alapján megnézte az utazási lehetőséget a három őszi Bajnokok Ligája ellenfelünkhöz. Az első ilyen idegenbeli utazás a selejtezőből érkező HC Podravka Vegeta elleni, ahol szállás nélkül, egy nagykanizsai ebéddel összekötött megállóval szervezi meg, a várható költség 6.000,- Ft, mely a biztosítást és az opcionálisan igényelhető ebédet nem tartalmazza. Október első hazai meccsétől lehet jelentkezni az utazásra és fizetni.
A másik utazás Nordhausenbe, a Thüringer HC elleni mérkőzésre a szokott útvonalon kerül megszervezésre, ám a szállás árak emelkedése miatt ezúttal nem németországi, hanem hazafelé csehországi szállás (Prága mellett) megszervezését ajánlja. Gulyás Gábor felkérte az elnökséget, hogy szükség esetén a németországi utazást támogatjuk-e, mire az elnökség egyértelműen jelezte a támogatást, ezért a tervezett 20-22.000,- Ft/fő költség helyett 17.000,- Ft befizetését várja el az utazó tagjainktól.

4. napirendi pont: 1 % felajánlás megérkezett
Gellért tamás elnök és Menyhárt Ferenc, titkár tájékoztatta az elnökséget, tagjaink és szimpatizánsaink által a 2017. évi jövedelem elszámolásakor felajánlott személyi jövedelem adó 1%-a megérkezett számlánkra. Ez az összeg 692.728,- Ft, amit ezúton is szeretnénk megköszönni minden támogatónak.