2016.05.04.

Kivonat a 2016. május 4-én megtartott egyesületi ülésről

1. napirendi pont: Közgyűlés helyének és időpontjának meghatározása
Az elnökség döntése, hogy minden évben májusban tartja a előző évi elszámolásokat tartalmazó tisztújító közgyűlését. Ezen alkalommal az elnökség valamennyi tagja megtartja a beszámolóját, és az Ellenőrző Bizottság is elmondja véleményét a mögöttünk hagyott 2015. évről.
Az elnökség az időpontot úgy akarja meghatározni, hogy azon az elnökség minden tagja részt tudjon venni, ezért egyeztetést tartott. Az elnökség döntése értelmében 2016. május 20-án pénteken 17:00 órától a szokott helyen, a Kölcsey Ferenc iskolában tartja a közgyűlést, megkérve ezzel valamennyi beszámolásra kötelezettet, hogy készítse el, és tartsa meg a beszámolóját.

2. napirendi pont: Magyar Kupa négyes döntő elszámolása
Gellért Tamás elnök és Menyhárt Ferenc titkár tájékoztatta az elnökséget, hogy a Magyar Kupa négyes döntőre az MKSZ által korábban engedélyezett 153 db jegy elfogyott, valamennyit sikerült értékesíteni. Ezen felül azon szurkolóknak, akik időben, és a meghirdetett módon jelezték részvételi szándékukat, de a 153 fős kvóta fölé kerültek, részükre is sikerült jegyet biztosítani, valamint a Győri ETO KC megbízásából is további néhány jegy vásárlására is lehetőség volt.
A jegyek elszámolása és kifizetése az MKSZ által kért módon, átutalással megtörtént, a jegyeket átvettük, és az igénylők részére kiosztottuk.

3. napirendi pont: Magyar Kupa utazás Szigetszentmiklósra
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a Magyar Kupa négyes döntőre is megszervezi az utazást, és ezúton is köszöni a Győri ETO KC támogatását, mely alapján az utazásért a szurkolóknak nem kell fizetni. Gellért Tamás távollétében az utazás lebonyolításához Menyhárt Ferenc segítségét kéri, hogy a két szurkolói buszt megfelelően feltöltve, utas listával együtt közösen szervezzék meg. Menyhárt Ferenc elfogadta a kérést, jelezve, hogy a nála lévő MK jegyek szétosztásában viszont Ő kéri Gábor segítségét.
Gellért Tamás tájékoztatta az elnökséget, hogy a szigetszentmiklósi helyszínen a Sport TV stábja fogja fogadni a szurkolókat, akiktől olyan (az épületen kívüli) szurkolást vár, melyet a Bajnokok Ligája Final Four felvezetőjében beharangozóként szerepeltetni tud.

4. napirendi pont: Bajnokok Ligája Final Four elszámolása
Gellért Tamás elnök és Menyhárt Ferenc titkár tájékoztatta az elnökséget, hogy a kézilabda Final Four-ra az engedélyezett határidőig 252 db szurkoló jelezte a vásárlási szándékát. A jegyek elszámolása és kifizetése az MKSZ által kért módon, átutalással április 22-én megtörtént, a jegyeket átvettük, és az igénylők részére a lehető legtöbb jegyet kiosztottuk, de vannak olyan szurkolók, akik a mérkőzés napján veszik át jegyüket, az Ő jegyük Gellért Tamásnál lesz.