2013.10.03.

Kivonat a 2013. október 3-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Dunaferr – Győri AUDI ETO KC mérkőzésen történt szurkolói atrocitás

A győri szurkolókat a 2013. szeptember 28-án megrendezett Dunaferr – Győri AUDI ETO KC kézilabda mérkőzésre érve a dunaújvárosi labdarúgó stadionból atrocitás érte. A stadionból megdobálták a szurkolókat úgy, hogy közben NB II-es labdarúgó mérkőzés zajlott. 
Ezen esemény mellett az elnökség nem akar szó nélkül elmenni, mert úgy véli, nemcsak feladata, hanem kötelessége is a győri szurkolókat ért atrocitásokkal kapcsolatban fellépni, ezért a történtekről írásban tájékoztatja a győri és a Fejér megyei Rendőr-főkapitányságot, az MLSZ és az MKSZ illetékeseit, illetve a két csapat vezetőségét. A fejleményekről a szurkolókat tájékoztatni fogja.


2. napirendi pont: Bajnokok Ligája idegenbeli utazás Nagybányára

A Bajnokok Ligája 2. fordulójában Nagybányára utazunk. Az elnökség jelen lévő tagjai egyhangúlag úgy döntöttek, hogy a közeli helyszín miatt nem támogatja az egyesület az utat.
 
3. napirendi pont: Bajnokok Ligája idegenbeli utazás Thüringiába

A Bajnokok Ligája 3. fordulójában Türingiába, Nordhausenbe utazunk. Az elnökség jelen lévő tagjai egyhangúlag úgy döntöttek, hogy a közeli helyszín miatt nem támogatja az egyesület az utat, DE ha a jelentkezők létszáma alapján a befizetett összeg nem fedezi a költségeket, akkor a különbözetet az egyesület állja. Alapvető cél, hogy aki jelentkezik, hogy utazni szeretne, az jöjjön el velünk, senkit sem hagyjunk itthon. 

4. napirendi pont: Bajnokok Ligája bérletek zárása és elszámolása

A 2013/14-es szezonra a szurkolói bajnoki bérlettel rendelkező tagjaink vásárolhattak szurkolói Bajnokok Ligája bérletet kedvező 4.500 Ft áron. Ebből a bérletfajtából 279 darabra tartottak igény a bérleteseink. A bérlettel nem rendelkező tagjaink 16 darab szurkolói bérletet vásároltak. A 295 darab bérlet elszámolása 2013. szeptember 27-én megtörtént.