2022.04.04.

Kivonat a 2022. április 4-én telefonon keresztül megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Bajnokok Ligája negyeddöntő idegenbeli utazás
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a lehetséges ellenfelek feltérképezése után, a lejátszott negyeddöntő ismeretében megszervezi az idegenbeli utazást a Bajnokok Ligája negyeddöntő mérkőzésre. A jelenlegi szabályok szerint utazásra csak Németországban van korlátozás, de ezt folyamatosan figyelemmel kiséri. A Brest Bretagne elleni idegenbeli utazást a korábbi utazásokat is figyelembe véve 3 szállással lehet megtervezni, melyből az első két szállással nem volt gond, míg a metzi szállásra a régi adatokat megkeresve, a régi megszokott hellyel egyeztet. Az előzetesen kalkulált ár 65.000,- Ft az utazásra és kb. 60 euro a szállásra. Gulyás Gábor kérésére az Egyesület elnöksége támogatja az utazást, egyesületi tagok esetében 20.000,- Ft/fő támogatást tudunk nyújtani. 

2. napirendi pont: Tervezett közgyűlés időpontja
A jelenlegi szabályok szerint közgyűlést az interneten és zárt térben is megtartható, az elnökség elsődlegesen személyes jelenléttel szeretné megtartani, az internetes lehetőséget csak másodlagosnak tekinti. A jelenlegi helyzetben kerestünk és találtunk helyszint a közgyűléshez, igy az időpont 2022. május 12. 17:45 óra, a helyszín a Magvassy Mihály Sportcsarnok, amelyet a régi bejárat felül lehet megközelíteni. Az egyesület elnöksége egyeztette a törvényi előírást, mely alapján 15 nappal korábban a tagokat értesíteni kell, az értesítések megtörténnek majd időben mailen és a honlapon keresztül is.

3. napirendi pont: Szurkolói bál
Mint minden évben, amikor lehetőségünk volt rá, az év elején szurkolói bált tartottunk. Sajnos az elmúlt két évben a pandémia miatt erre nem volt módunk, ám jelenleg a pandémia visszaszorulóban van, és a járvány lehetőséget teremt arra, hogy megtartsuk. Gulyás Gábor jelezte, hogy a korábbi egyeztetések után 2022. április 16-án szombaton meg tudjuk tartani a bál, ami ezúton az ünnepi „Locsoló bál” nevet kapja. Tekintettel arra, hogy a játékosok az ünnep és a válogatott kötelezettségei miatt nem tudnak eljönni, az ETO KC-t ezúttal is képviselni fogják, de Hajzók Gyula ígérete szerint a hangulatra ezúton sem lehet majd panasz. Jelentkezni majd Gabinál lehet, aki a létszámról egyeztet Hajzók Gyulával.

4. napirendi pont: Információk a Magyar Kupa Final4-ről
A 2022. május 28-29-én megrendezésre kerülő Magyar Kupa Final4-el kapcsolatban az elnökség elkezdte az egyeztetéseket az ETO KC-vel, de mivel az időponton kívül sem a jegyár, sem a helyszín nem áll még rendelkezésre, abban maradtunk, hogy amint az adatok megvannak, beszélünk, és egyeztetünk.