2019.06.13.

Kivonat a 2019. június 13-án megtartott elnökségi ülésről

Napirend előtt Gellért Tamás elnök tájékoztatta az elnökségi és felügyelő bizottsági tagokat, hogy a 2019-2020-as szezon végétől az Egyesület elnökségében semmiféle tisztséget nem fog vállalni.

1. napirendi pont: Szurkolói bérletek és változások a 2019/2020-as bajnoki évre
Győri Zoltán tájékoztatta az elnökséget, hogy pár nappal korábban dr. Bartha Csaba, a Győri ETO KC elnöke meghívásának tett eleget, és az ott elhangzottakat szeretné ismertetni. Dr. Bartha Csaba tájékoztatása alapján a szurkolói szektor újragondolása, és a bérlet árak változása szerepelt az elképzelések között. Győri Zoltán tájékoztatta az elnökséget, hogy dr. Bartha Csaba arra kérte, hogy az elnökség kapja meg a tájékoztatást, de a Szurkolói Egyesület elnökségével le szeretne ülni, és egyeztetni. A kapott ajánlatra az elnökség minden tagja kifejtette az álláspontját, és kialakult az Egyesület elnökségének véleménye. Gellért Tamás jelezte, amint dr. Bartha Csaba keresni fogja őt, erről tájékoztatja az elnökséget, és az egyeztetésen az elnökség a lehető legnagyobb létszámban vegyen részt.

2. napirendi pont: Szurkolói árukkal kapcsolatos feladatok
Menyhárt Ferenc titkár az elnökség feladatainak csökkentése miatt – a korábbi egyeztetések alapján – a szurkolói termékekkel való ügyeket szeretné megbízható tagok kezébe adni. Egyeztetések után Tök Tünde és Menyhárt Szilvia vállalta a szurkolói termékek nyilvántartását, vezetését, kezelését. Közös kérésük volt, hogy az átvételt előzze meg egy leltár, melyen ők is vegyenek részt. Az elnökség ezzel teljes mértékben egyet értett. Gulyás Gábor jelezte, hogy az áruk beszerzésében a segítséget továbbra is vállalja.

3. napirendi pont: Szurkolói Egyesület helyzete a 2018/19-es szezon után
Menyhárt Ferenc titkár tájékoztatta az elnökséget, hogy a szezonzárás után a bankszámlánkon 7.110.000,- Ft, míg készpénzben 1.365.000,- Ft van, azaz megközelítőleg 8,5 millió Ft áll rendelkezésre a következő szezonra. Gulyás Gábor jelezte, hogy várjuk meg a Bajnokok Ligája június végi sorsolást, és az ellenfelek ismeretében nyugodtan tervezhetjük, hogy melyik utazás kerüljön támogatásra.