2016.11.18.

Kivonat a 2016. november 18-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Szurkolói bérletek
Gellért Tamás és Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy a 2016-17-es szezonra is rengeteg új tagot sikerült az Egyesületbe beléptetni, az elmúlt időszakban annak ellenére, hogy zajlik már a bajnokság további igénylők voltak, így összesen 426 db került értékesítésre.
Ezzel párosítva az egyesület taglétszáma is tovább emelkedett, a 2016-17-es szezonba belépett tagjaink összesen  2.714.000 Ft tagdíjat fizettek már be

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája idegenbeli utazások helyzete
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy az eddigi szokásoknak megfelelően megszervezte az Egyesület szurkolóinak utazását a Bajnokok Ligája mérkőzésekre. A rosztovi útra az Egyesület szervezett utat nem indít, de a magán szervezésben utazókat támogatni tudta. A bukaresti és a dániai utazás esetében pedig, a buszok szinte teljes létszámban voltak megtöltve, így komoly összegű támogatásra nem volt szükség. Ezzel párhuzamosan jelezte, hogy 2017 tavaszán is legalább két északi túra vár a szurkolókra, így az Egyesület ezeket az utazásokat támogassa inkább nagyobb összegekkel. A norvégiai utazás már a tavasz legvége lesz, előfordulhat, hogy sokan nem adnának ki annyi pénzt, tartogatva a Final Four és a negyeddöntőre, ezért érdemes az utazást támogatni.
Ezt a kérést az elnökség jelen lévő 4 tagja egyhangúlag elfogadta.

3. napirendi pont: Szurkolói Egyesületi támogatás
A Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete az érdi Orange Dragons Szurkolói Club felkérésére gyűjtést szervezett egy gyömörei család megsegítésére. Az előző hónapban a Bajnokok Ligája mérkőzések előtt lehetett adakozni, valamint a Győri ETO KC játékosai által aláírt mezre is lehetett licitálni. A mez végül 106.000 Ft-ért kelt el, míg az adomány összege 67.915 Ft volt. Az egyesület elnöksége az összegeket összeadva, egyhangúlag úgy döntött, hogy a 173.915 Ft-os összeghez hozzájárul, és így összesen 200.000 Ft-os adományt juttat el a családhoz. Az összeg átutalásáról az Egyesület titkára intézkedik.