2023.09.12.

Kivonat a 2023. szeptember 12-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Bajnokok Ligája idegenbeli utazások Göteborgba, Ludwigsburgba
Gulyás Gábor jelezte, hogy a Göteborg külvárosába a szokásos módon szervezi meg az utazást. Utazás során komppal tudunk utazni, de szállás nélkül, a mérkőzés után haza is tudunk jönni. Mindkét éjszakát a kompon töltjük, ahol mindenki tud aludni is, és a busz 9 órás pihenője is rendben megtörténhet. Számítása szerint a szurkolók költsége (40 szurkolóval tervezve) 72.000,- Ft lesz. Kérdezi az elnökséget, hogy támogassuk-e az utazást, és ha igen, mennyivel. Az elnökség mérlegelte a lehetőséget és a végén úgy döntött együttesen, hogy 60.000,- Ft lesz a szurkolói egyesület tagjai számára a költség. 
A másik ellenfél a Bietigheim csapata, akik Ludwigsburgban játszanak. A távolság ugyan nem olyan nagy, és inkább a szállás mellett döntenének a szurkolók, de az esti 20:00 órai kezdés miatt a mérkőzés utáni hazautazás mellett döntött az elnökség, azaz szállás nélkül tervezzük az utat.
Az utazással kapcsolatban több döntést is hozott az elnökség. Egyrészt, szükség esetén indítunk több buszt is, de csak akkor, ha megfelelő létszámú szurkoló jelentkezik. Továbbá, mivel az utazás költsége 30.000,- Ft, ezért úgy döntöttünk, hogy ezt az utazást nem támogatjuk.

2. napirendi pont: Tagság és szurkolói bérlet helyzet
Szeptember 11-i helyzet alapján 564 db szurkolói bérlet került értékesítésre, és ebből 3.180.000,- Ft tagdíj bevételünk van, tájékoztatta az elnökséget Menyhárt Ferenc elnök.
A bérletek kiosztása gyakorlatilag befejeződött, néhány bérlet maradt még nálunk, ami kiosztásra vár, a tulajdonosokkal felvettük a kapcsolatot, hogy mielőbb eljuthasson hozzájuk a bérlet.