2018.03.08.

Kivonat a 2018. március 8-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Magyar Kupa jegy átvételi lehetőség
Az elnökség áttekintette, hogy a Magyar Kupa négyes döntőig hátralévő kevés lehetőség közül, hogyan oldja meg a Magyar kupa négyes döntőjének jegyeinek befizetését és átvételét. Az egyetlen még hátralévő BL mérkőzés előtt március 10-én, valamit a 14-én megrendezésre kerülő bajnoki mérkőzés után van erre lehetőség. Természetesen azon szurkolók, akik ezeken a mérkőzéseken nem vesznek részt, ők a Magyar Kupa szombati mérkőzése előtt Budapesten is átvehetik a jegyüket, előre egyeztetett módon.

2. napirendi pont: Magyar Kupa mérkőzéseire történő utazás
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a korábbi bejelentett ígéretének megfelelően a Magyar Kupa négyes döntőjére az egyesület, az egyeztetések után autóbuszt indít 2018. március 31-én és április 1-én is a Papp László Budapest Sportarénához. Elsősorban a Győri ETO KSZE tagjait tudjuk fogadni. Útiköltség: 2.000,- Forint/fő/nap az egyesületi tagoknak. (támogatást az egyesület elnöksége támogatta. Tagságon kívülieknek 2.500,- Forint/fő/nap
Gellért Tamás tájékoztatta az elnökséget, hogy a beléptetéssel kapcsolatos minden információval, az utazás pontos időpontjáról a honlapon kapnak a szurkolók tájékoztatást, és ezt amint az információ rendelkezésünkre áll, azonnal publikálni fogjuk.

3. napirendi pont: Podgorica elleni idegenbeli BL negyeddöntő
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a Bajnokok Ligája negyeddöntőjére Podgoricába is megszervezi az utazást. Ismerve az eddigi tapasztalatokat, a horvát tengerpart érintésével és budvai szállással tervezi. Részvételi díj és a pontos, indulással kapcsolatos menetrendet a honlapon fogjuk szerepeltetni, mely a mérkőzés pontos kezdési időpontjától függ.