2020.07.02.

Kivonat a 2020. július 2-án megtartott alakuló elnökségi ülésről

Az ülésen részt vesz:
Elnökségi tagok, 5 fő
Tök Dezső, Gulyás Gábor, Menyhárt Ferenc, Baranyai László, Pálfiné Kővári Katalin

Felügyelő Bizottság:
Czeitler András, Csete Ildikó, Szacskó Attila

Meghívott vendég:
Gellért Tamás

Az alakuló elnökségi ülésen az öttagú elnökségből mind az 5 tag részt vett, ezért az elnökségi ülés határozatképes.

1. napirendi pont: Szurkolói Elnökség bejegyzése utáni feladatok
Gellért Tamás és Tök Dezső tájékoztatta az elnökséget, hogy a Győri Törvényszék hivatalosan átvezette a közgyűlés határozatait, így semmi akadálya nincs a további hivatalos helyeken az adatok változásának bejegyzésére.
Az Egyesület alapszabálya szerint az Elnök önálló aláíró, ezt az OTP Banknál lévő számla esetében is rendezni kell, de Tök Dezső kérése alapján további 3 aláíró is lesz, akik közül egyidejűleg 2 aláírás lesz érvényes. Ez utóbbi oka, hogy bármi történhet, és az Egyesület ügyeinek intézése nem szabad, hogy akadályba ütközzön, így Gulyás Gábor elnökhelyettes, Menyhárt Ferenc titkár és Pálfiné Kővári Kata elnökségi tag kerül kijelölésre, akik közül két aláírás válik szükségessé. 
Az Egyesület által korábban bérelt széf esetében Menyhárt Ferenc megmarad kezelőnek, míg Gellért Tamást Tök Dezső váltja, így ennek sem lesz majd külön akadálya.

2. napirendi pont: Utazások a Bajnokok Ligája idegenbeli mérkőzésekre
Gulyás Gábor, mint az utazásokért felelős elnökhelyettes, tájékoztatta az elnökséget, csak érdeklődés szinten tudunk a szezonra előkészülni, mivel még nem biztos, hogy nézőkkel kerülnek megrendezésre a meccsek, be lehet utazni az adott országokba korlátozás nélkül stb.  
Javaslatát, hogy Moszkvába az egyesület nem szervez utazást, az Egyesület elnöksége támogatta, ugyanakkor esetleges kiutazók támogatásáról később egyeztetünk. 
A szeptemberre sorsolt második utazással, a bresti úttal kapcsolatban az „utazós” csapat keres elfogadható szállást Metz körül. Az utazásra kizárólag egy busszal tervezünk
Az október végére, november elejére kisorsolt podgoricai és dortmundi utazásokkal kapcsolatban a szervezés még nem indul el, a pandémia helyzet alapján egyelőre a helyzet elemzése és figyelése lesz a feladat.

3. napirendi pont: Egyeztetés a Győri ETO KC-vel
Tök Dezső elnök tájékoztatta az Egyesület vezetőségét, hogy egyeztetett dr. Bartha Csabával, a Győri ETO KC elnökével, aki 2020. július 7-én várja az Egyesület elnökségét a szokásos szezon előtti megbeszélésre.

4. napirendi pont: Szezon kezdet, tagsági díjak rendezése és információ a bérlet vásárlási szándékról
Az Egyesület elnöksége megbeszélte, hogy a szezonkezdetkor felmerülő feladatok gyorsítása és egyszerűsítése miatt a következő időszakban fel kell mérni, hogy a jelenlegi tagok meg akarják hosszabbítani a tagságukat (tagdíjak maradtak a tavalyiak – ezt az Alapszabályunk rögzíti), valamint felhívni a tagok figyelmét, hogy a tagdíj átutalásával lehet ezt jelenleg megoldani. Továbbá fel kell mérni, hogy ki szeretné megtartani szurkolói bérletét a következő szezonra, és akinek még nem volt ilyen bérlete, ki szeretne ilyet vásárolni Ugyancsak meg kell említeni, hogy az adatfrissítés még mindig egyszerűen el lehet végezni.