2013.12.19.

Kivonat a 2013. december 19-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Larvik elleni idegenbeli utazás szervezése, véglegesítése
A 2014. februárjában megrendezésre kerülő Larvik elleni idegenbeli mérkőzésre a tervezett péntek esti kezdés miatt a megszokott buszos utazási lehetőséget megszervezni nem lehet, mert a komp-közlekedés olyan menetrendet tartalmaz, ami lehetetlenné teszi ezt az utazást.
Ezért az Egyesület folyamatosan egyeztet Charter-járatokkal, hogy külön repülővel megvalósítható-e az utazás, ha igen, akkor soron kívül egyeztet, és a lehetőségek szerint támogatókkal történt egyeztetések után meghatározza a jelentkezések összegét.
Az elnökség előzetesen egyeztetett, és a jelen lévő elnökségi tagok minden utazni vágyó egyesületi tagnak 10.000,- Ft támogatást szavaznak meg.

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája bérletek vásárlási lehetősége és időpontjai
A Győri Audi ETO KC költözése miatt a Bajnokok Ligája mérkőzéseket is az Egyetemi csarnokban rendezik.
Az ősszel megvásárolt szurkolói bérletek a bajnoki találkozókra továbbra is érvényesek lesznek, az Egyetemi csarnokba ezzel lehet belépni. A bérlet az északi – főbejárat felőli – kapu mögé érvényes!
A Bajnokok Ligája középdöntőre a Győri Audi ETO KC új szurkolói bérleteket ad ki, melyekkel a három tavaszi, hazai mérkőzést lehet megtekinteni.

3. napirendi pont: Költözés az Egyetemi csarnokba
A Győri ETO KC döntése miatt 2014. január 18-tól bajnoki és Bajnokok Ligája mérkőzéseit a Győri Széchenyi Egyetem csarnokában játssza. Az utolsó mérkőzés a Magvassy Mihály sportcsarnokban a 2014. január 15-én megrendezésre kerülő FTC elleni mérkőzés. Az elnökség reményét fejezi ki, hogy az új helyszínen is lesz lehetőség az eddig megszokott szurkolói utazások szervezésére, és bérletek fizetésére, valamint erre a megfelelő helyet az új csarnokban megkapjuk.