2014.02.20.

Kivonat a 2014. február 20-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: 2014. február 7-én lezajlott Larviki út értékelése, tapasztalatai
Gulyás Gábor köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki a Larvik elleni idegenbeli út megszervezésében részt vett. Az Egyesület első, ekkora létszámot megmozgató repülős útja volt, ami önmagában is nagy munka volt. Bár konfliktus volt bőven, de olyan utat sikerült szervezni, amire büszkék lehetünk. Gellért Tamás jelezte, hogy az egyesületi tagonként elfogadott 10.000 Ft-os támogatáson felül, mintegy 500.000 Ft-ot kell még az egyesület kasszájából kifizetni az útra, így mintegy 1.500.000 Ft-ba került az egyesületnek ez az út. Külön köszönet minden támogatónak, akik anyagilag segítették az utat. Az utazók visszajelzései nagyon pozitívak, melynek nagyon örülünk.

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája idegenbeli utazás Ljubljanára, Podgoricára
Jelenleg a a Ljubljanába, és a Podgoricába szervezett utak előkészítése és tervezése zajlik, mindkét útra Gulyás Gábor mellett Tóth László is szervez utazást, és az Egyesület vezetése jelezte, hogy mindkét utazást szükség esetén támogatja, de csak abban az esetben, ha nem jön össze a szükséges létszám. Amennyiben a pontos utazási menetrend elkészül, akkor az árral együtt azonnal publikálja majd az Egyesület a honlapján, és a tagokat mail-en is tájékoztatja.

3. napirendi pont: Szurkolói bál értékelése
A szokott helyen, Hajzók Gyulánál került megrendezésre a szurkolói bál, az aznap megrendezésre kerülő Dunaferr elleni bajnoki mérkőzés után. A bál kimondottan jó hangulatban, ezúttal is sikeresen zajlott. Nagy örömmel töltött el minket, hogy a bálon az aznapi mérkőzés ellenére szép számmal jelentek meg a csapat játékosai, Görbicz Anita, Kovacsics Anikó, Hornyák Ági, Eduarda Amorim, Soós Viktória, Bognár-Bódi Bernadett, Orbán Adrienn. Nekik külön köszönet a részvételért. A bálon tapasztalt hangulatot jól jellemezte, hogy Görbicz Anita úgy zárta a Bált, hogy „Ugye jövőre is jöhetünk?” 
Külön köszönet Hajzók Gyulának, és családjának a helyszínért, a rengeteg munkáért, és a kiváló vacsoráért, no meg a különleges „ETO-szeletért”!