2015.06.11.

Kivonat a 2015. június 11-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Egyeztetés a 2015-16-os szezonra az ETO KC elnökével
A szurkolói egyesület elnöke június 5-én Kelecsényi Ernővel, az ETO KC elnökével egyeztetett a 2015-16-os szezon árairól. Ez alapján a szurkolói bérletek ára az őszi szezonra egységesen 7.000,- Ft-a kerülnek, míg a tervezett tavaszi bérlet ára 9.000,- Ft. A szurkolói egyesület elnöksége örömmel nyugtázta, hogy az árak alacsonyabbak, mint tavaly, valamint azt is, hogy nem egy összegben kell az éves bérletet kifizetni, hanem két részletben.
Az elnökség, a titkár és az elnök kérésére június 15-től a szurkolók számára az egyesület számlájára történő utalási lehetőséget felkínálva megkezdi a bérletek árusítását, természetesen az alapszabályban előírt tagsági díj befizetése mellett. Személyes fizetési lehetőséget is kínál, de majd a csapat felkészülési menetrendje alapján később kijelölendő időpontokban, és helyszíneken.

2. napirendi pont: Egységes megjelenés, pólók tervezése
Gellért Tamás tájékoztatta az elnökséget, hogy Kelecsényi Ernővel történt egyeztetés alapján szeretnék közösen megvalósítani, hogy a szurkolók egységes színben (lehetőleg zöldben) szurkoljanak. Kelecsényi Ernő is hasonlót tervezett, így az elképzelések találkoztak. A pólókat az ETO is rendkívül alacsony áron tervezi a szurkolók részére, és a szurkolói Egyesület is így gondolkodik. Azonban az egységes pólóhoz szükséges anyagok, szitázás, legyártás lépéseire az elnökség több helyről is ajánlatot kér, és majd ezt követően (a lehetőség szerint akár támogatók bevonásával) fogja a tagok részére továbbítani a pontos híreket.