2014.03.14.

Kivonat a 2014. március 14-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Közgyűlés tervezése
Az elnökség a nyári tervezett program miatt az eddig megszokottnál korábbi időpontra tervezi a közgyűlés összehívását. Nyárra a szurkolói csapatok kézilabda tornáját rendezzük meg, amire pályázni szeretnénk önkormányzati és egyéb forrásokra. A pályázatok beadási határideje május eleje, ezért április eleje vagy közepe jött szóba a közgyűlés időpontjára. Az elnökség április 11-ét határozta meg a közgyűlés időpontjaként.

2. napirendi pont: Final Four bérleteinek értékesítési lehetősége
A 2014. május 3-4-én Budapesten, a Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő mérkőzésekre a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete számára a szervezők két szektort biztosítanak. A 109-es szektorban és a 210-es szektorban összesen 426 jegyet tudunk értékesíteni a Szurkolói Egyesület tagjai számára. Természetesen minden tag csak egy belépőt vásárolhat. 109-es szektorba 24.990,- Forint, míg a 210-es szektorba: 17.990,- Forint A belépők árát személyesen 2014. március 16-án a Győri Audi ETO KC – Larvik HK Bajnokok Ligája mérkőzés előtt, valamint igény szerint a mérkőzést követően az Egyetemi csarnokban lehet befizetni.

3. napirendi pont: Elszámolás a Bajnokok Ligája külföldi útjairól
Majd egy hónappal a norvég repülőgépes utazás után az elnökség örömmel konstatálta, hogy a sandefjordi repülőtéren végzett jégtelenítés után még nem jött számla. Ez azt jelentené, hogy a számított hozzájárulás mértékénél kevesebb összeget kell az Egyesület kasszájából ezen útra befizetni. Az elnökség egyhangúlag úgy döntött, hogy a Ljubljanába, és a Podgoricába szervezett utazást az eredeti áron szervezi meg, utólagos befizetéseket senkitől sem kér, annak ellenére, hogy a tervezett utas létszám nem jött össze. Az egyesület a kieső összeget a saját forrásaiból fedezni fogja.