2011.07.14.

Kivonat a 2011. július 14-i elnökségi ülés jegyzőkönyvéből

1. napirendi pont: Szurkolói Egyesület kedvezményes utazási feltételeinek szabályozása
Az elnökség úgy döntött, hogy az elmúlt év(ek) belföldi és külföldi utazásain aktívan részt vett tagok előnyt élveznek az eddig nem utazókkal szemben.
Ezen kívül szabályozásra került a Bajnokok Ligája mérkőzéseire szóló szurkolói bérletek vásárlási lehetősége is. Az elnökség úgy döntött, hogy BL szurkolói bérletet az a szurkolói egyesületi tag vehet, aki rendelkezik bármilyen (szurkolói, ülő, álló, vagy nyugdíjas) bajnoki bérlettel.

2. napirendi pont: A Szurkolói Egyesület és a Győri AUDI ETO KC elnökségének egyeztetése
A Győri Audi ETO KC elnöksége és a szurkolók képviselői megállapodtak abban, hogy az Audi ETO KC a továbbiakban is az elmúlt évekhez hasonló módon támogatja az általuk előírt határidőig a Szurkolói Egyesületbe belépő személyeket. A 12 év alatti gyermekek részére ingyenes tagsági igazolványt állít ki a Szurkolói Egyesület. Megállapodtak abban is, hogy az elkövetkezendő szezonban bővítik a játékosok és a szurkolók kapcsolati lehetőségét, ezért várhatóan több ankét, közönségtalálkozó kerül megrendezésre. A szezon előtt ismét megrendezésre kerül a már hagyományosnak mondható kerti party.