2016.01.07.

Kivonat a 2016. január 7-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Aktuális helyzetkép szurkolói bérlet és tagsággal kapcsolatban
Menyhárt Ferenc titkár és Gellért Tamás tájékoztatta az elnökséget, hogy jelen pillanatban 2.529.000,- Ft összegű tagdíjbevétellel rendelkezünk, és mellette a 394 őszi bérletet követően már 388 tavaszi bérletet fizettek ki a szurkolók, mellyel már el is számoltunk..

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája podgoricai utazása
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a Bajnokok Ligája tavaszi, Buducnost elleni mérkőzésre is megszervezi a szurkolói utazást. A podgoricai helyszínre, mint az elmúlt alkalmakkor, várható, hogy a helyi rendőrség megállítaná a szurkolókat a város előtt egy étteremnél, és ott kellene eltöltenünk 5-6 órát, ezért a 2015-ös utazás alapján egy budvai szállás beiktatásával ki lehetne kerülni az előzőekben leírt helyzetet.
A fenti utazásra a hazai mérkőzések előtt és után lesz lehetőség jelentkezni, és az utazók listáját az eddigieknek megfelelően Gulyás Gábor rendezi.

3. napirendi pont: Szurkolói póló
Gellért Tamás tájékoztatta az elnökséget, hogy az ETO KC-vel, valamint a jelenlévő Lencse Gyulával folytatott egyeztetés alapján a korábbi ígéretnek megfelelően elkészítésre került a szurkolói póló. A két fél álláspontja teljesen megegyezik abban, hogy ilyen pólója csak a szurkolói egyesület tagjainak lehet, más szurkoló részére értékesítésre nem lesz mód.