2017.01.12.

Kivonat a 2017. január 12-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Szurkolói adományhoz csatlakozás
Egy szurkolótársunk keresett meg bennünket egy levéllel, melyben segítséget kért, Fontányi Marci javára, aki 16 éves súlyosan, halmozottan sérült fiú. Nem tud állni, járni, beszélni és önállóan ülni sem. Speciális gyermekkocsija már 12 éves, többször kellett javítani. Muszáj lecserélni, de az ő méretének és igényeinek megfelelő gyermekkocsik igen drágák. Az önköltséges rész 300.000,- Ft, ehhez kérnénk segítséget. Az egyesület is az ügy mellé állt és Heidi Löke saját, dedikált mezét ajánlotta fel a családnak, valamint a Győri Audi ETO is megtette egy, a csapat tagjai által aláírt Orbán Adrienn mezzel. Az egyesület vállalta a licitálás levezénylését, és minden a támogatásra lehetőséget jelentő módot nyilvánosságra hoz.

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája idegenbeli utazásai a 2017. február elején Dániába
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy az eddigi szokásoknak megfelelően megszervezi az Egyesület szurkolóinak utazását mindhárom Bajnokok Ligája mérkőzésre.
Az Esbjerg elleni mérkőzés 2017. február 5-én vasárnap lesz, azaz 4-én szombaton délután 14 órától indulnak a szurkolók és 6-án hétfőn a kora délutáni órákban várható a hazaérkezés.
Az útiköltség 22.000,- Ft/fő. Szükség esetén a Szurkolói Egyesület a hiányzó összeget támogatással biztosítja

3. napirendi pont: Bajnokok Ligája idegenbeli utazásai a 2017. március elején Norvégiába
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy az eddigi szokásoknak megfelelően megszervezi az Egyesület szurkolóinak utazását mindhárom Bajnokok Ligája mérkőzésre.
A Larvik elleni mérkőzés 2017. március 12-én vasárnap lesz, azaz 11-én szombaton reggel 8 órától indulnak a szurkolók és várhatóan 14-én a kora hajnali órákban várható a hazaérkezés.
Az útiköltség 28.000,- Ft + valamint 45 euro a komp költsége
Az elnökség döntött arról, hogy a szurkolói egyesület tagjai 10.000,- Ft támogatást kapnak, feltéve, ha a szervezett utazást választják, valamint azon szurkolói egyesületi tagok, akik mind a három tavaszi utazáson részt vesznek további 5.000,- Ft támogatásban részesülnek.
Két szabály azonban az elnökség a norvég útra előre meghatározott. Egyrészt jelentkezéskor a komp költségét azonnal, előre ki kell fizetni, másrészt, aki visszamondja az utazást, annak részére a kifizetett komp költség NEM jár vissza.