Szuperkupa 2015.

Győri Audi ETO KC – FTC-Rail Cargo Hungaria 29-24 (14-11)
Győr, 5500 néző. Vezette: Andorka, Hucker
ETO: Grimsbö – Bódi, Sulland 6/2, Kovacsics 3, Löke 6, Tomori 1, Korsós 5.
Cs.: Kiss – Kendlíková, Planéta, Groot 3/2, Broch 1, Amorim, Tóth 4.
Edző: Ambros Martín
FTC: Tomasevic, Szikora – Kovacsicz 5, Lukács 2, Hornyák 3, Szekerczés, Szucsánszki 4, Pena 7, Cifra, Mészáros, Szamoránsky 1, Zácsik, Schatzl 2, Szarka, Mód.
Edző: Elek Gábor
Kiállítások: 4 perc (Korsós, Tóth), illetve 8 perc
Hétméteresek: 5/4, illetve 2/0

Nagyon sok ember várta már a szezon kezdetét, hiszen az összes belépőt értékesítették a Szuperkupa alkalmából.
A női mérkőzést a bajnok kezdte jobban, Kovacsicz góljaival meglépett az FTC. Ambros Martín időt is kért (4-6), rendezte a sorokat, a csapat pedig előbb egyenlített, majd a vezetést is átvette. A jó védekezés ellen nem tudtak sok mindent tenni a fővárosiak, támadásban pedig még büntetőből sem sikerült bevenni Grimsbö kapuját. Az ETO védekezést váltott, Pena őrzőt kapott, a többiek pedig lebénultak. Tóth Gabi jól szervezte a játékot, Löke pedig ismét megállíthatatlan volt. A félidőt Groot hetesgólja zárta.
A második harminc perc gyors győri gólokkal indult, öt góllal meglépett az ETO. Sulland jó megoldásokat választott, de Korsós is biztos kézzel értékesítette helyzeteit. A másik oldalon Pena lubickolhatott, hiányzott a szoros védőőrizet. A ferencvárosiak nem adták fel, Szucsánszki góljaival már csak kettő volt a különbség, de Löke hétméterest harcolt ki, amit Sulland értékesített (25-22). Kiss Éva is megtalálta a fonalat, támadásban pedig Korsós nagyon szép góllal biztosította be a győzelmet. Másodpercekkel a lefújás előtt Löke lőtt még a vendégek hálójába, beállítva a 29-24-es végeredményt.
A Győri Audi ETO KC megvédte címét. A mérkőzés legjobb játékosa Nerea Pena volt.