2016.03.31.

Kivonat a 2016. március 31-én megtartott elnökségi ülésről

1.napirendi pont: Kelecsényi Ernő köszönete
Az elmúlt hét legváratlanabb híre Kelecsényi Ernő, a Győri ETO KC elnökének lemondása volt.
Elnök úr megkeresett minket, hogy a következő elnökségi ülésre szeretne eljönni, és megköszönni a közösen eltöltött mintegy 5 évet.
Az elnökség örömmel fogadta a kérés.
Kelecsényi Ernő megköszönte az elnökség elmúlt 5 évnyi munkáját, megköszönte, hogy minden mérkőzésre legalább egy busznyi szurkoló elutazott, még akkor is, ha az ellenfelek „lehetetlen” időpontot is választottak. Köszöni minden szurkolónak azt, hogy a csapat mellé állt a nehézségek ellenére is, és úgy érzi, hogy az elnöksége alatt szerzett 2 Bajnokok Ligája győzelemben, 4 Magyar kupa elsőségben, és 3 bajnoki címben a szurkolóknak elévülhetetlen érdemei vannak.
Úgy gondolja, hogy a mostani csapat alapjait is Ő rakta le, ezért a 2015/16-os bajnoki év végén elért (elérendő) eredményekben is komoly része van.
Egyik legnagyobb „igazolásának” Ambros Martint tartja, akivel a csapata nemcsak elérte a klubcsapat legnagyobb eredményét, hanem meg is védte a címét.
Külön örömmel beszélt, hogy az AUDI Aréna átadása utáni tervek között szerepelt, hogy 5000 feletti nézőszámokat érjen el a csapat, és ezt is több alkalommal is teljesítettük, miközben Európa legnézettebb, leghangulatosabb Arénájának a győrit választották.
A szurkolóknak, és a játékosoknak nagyon sok sikert, és kitartást kíván, és ígéri, bárhova sodorja az élet, a csapat szurkolója marad.

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája utazás Dabasra
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a Bajnokok Ligája FTC elleni idegenbeli mérkőzésre is megszervezi a szurkolói utazást. Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a GABUSZ társasággal történt egyeztetés során az utazás költsége 3000 Ft/fő.
Jelentkezéseket a korábbi utazásoknak megfelelően Gulyás Gábor koordinálja, szervezi.

3. napirendi pont: Bajnokok Ligája hazai mérkőzés
A Győri ETO KC korábbi tájékoztatása alapján a tavaszi szurkolói bérlettel rendelkezők a saját helyükre 3000 Ft-os áron vehetik meg a Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágójára a jegyet. Ezen jegyekkel kapcsolatban Gellért Tamás és Menyhárt Ferenc tájékoztatták az elnökséget, hogy a tavaszi 392 bérletesből 384 élt a jegy megvásárlásával és ezek ellenértékét GYŐR Projekt Kft felé ki is fizettünk. A jegyek kiosztása folyamatosan zajlik, hogy a lehető legkevesebb jegyet kelljen a mérkőzés napján, a bejáratnál kiosztani.