2023.10.24.

Kivonat a 2023. október 24-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Bajnokok Ligája idegenbeli utazások elszámolása, rendezése
Gulyás Gábor jelezte, hogy az utazások rendben lezajlottak. A bresti utazás a tervekhez képest komoly összegű támogatást igényelt, de az önkormányzati pályázat sikeres volt, viszont annak összegét valószínűleg majd csak év végén, vagy 2024 év elején kapjuk meg, addig meg kell nekünk azt előlegezni. A bukaresti utazást pozitív eredménnyel zártuk, szerencsére a teljesen tele busznak. A Göteborgi utazás is komoly összegű támogatást igényelt, de a német utazást, a teljesen teli két busz miatt többlettel tudtuk zárni.

2. napirendi pont: FTC elleni idegenbeli mérkőzés jegyeinek rendezése
A november 15-én megrendezésre kerülő FTC elleni idegenbeli mérkőzésre várhatóan több igénylés érkezik majd be a jegyekre, mint ahány jegyet kapunk, ezért az elnökség arra kérte Gulyás Gábort, hogy elsőbbséget kapjanak azok, akik rendszeresen utaznak idegenben is a mérkőzésekre, majd a szurkolói egyesületi tagok, és végül a külsősök jussanak jegyhez.
Gulyás Gábor egyetértett, majd jelezte, hogy a biztonsági céggel is egyeztetett a megfelelő szurkolói biztositás miatt is.

3. napirendi pont: 1% felajánlással kapcsolatos információk
Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy a NAV hivatalos levele alapján a 2022. évi jövedelmek után felajánlott 1%-ból idén 882.687,- Ft-ot kapott az Egyesület. Az Egyesület bankszámlájára ez az összeg szeptember 22-én meg is érkezett. Ezzel kapcsolatba két feladatunk lenne, egyrészt lekérdezhető lenne a felajánlók listája, ezt eddig sem tettük, és idén sem fogjuk megtenni, másrészt az elnökség megbízza Gellért Tamást, hogy az 1% összegét a szurkolói egyesület hivatalos felületén (honlapon) publikálja, és köszönje meg a felajánlóknak.