2023.01.19.

Kivonat a 2023. január 19-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Törökországi utazás
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a februári törökországi utazásra a korábbi egyeztetéseknek megfelelőn nem szervez utazást, viszont tudja, hogy 14 fő repülőgépes utazást tervez, és az utazók között az egyesület elnöke is ott van, és kérte, hogy számoljon be. Menyhárt Ferenc jelezte, hogy először 10 fő szándékozott utazni, amiből a végén 11 fő lett, az OTP Travelen keresztül sikerült egy 3 éjszakás, négy napos, négy repülő utazást tartalmazó csomagot összeállítani. A program ismeretében további 3 fő csatlakozott a csoporthoz, számukra egy picit már drágább lett a repülőjegy, de a jelentkezést és a szobafoglalást sikerült megoldani. Az egyesület elnöksége úgy döntött, hogy 11 fő 240.000,- , míg a másik 3 fő 260.000,- Ft-ért utazik, az összesített támogatás 74.000,- Ft.

2. napirendi pont: Szurkolói bál
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a korábban egyeztetett 2023. március 4-i időpont a bálra teljesen tökéletes, a vacsora, a desszert és a zenész, költségeivel is számolva 7000,- Ft/fő a belépési díj. Jelentkezni majd hónap végétől lehet, addigra lemennek a külföldi utazások.

3. napirendi pont: FTC elleni hazai mérkőzés jegyeinek értékesítése a szurkolói szektorokban
Gulyás Gábor és Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy egyeztettek Endrődi Péterrel az ETO KC ügyvezetőjével a hazai, április 1-jei FTC elleni rangadó jegyeinek értékesítése miatt, és az az egyezség született, hogy a hat szurkolói szektorban szabadon lévő 141 db jegy eladásával a szurkolói egyesületet bízzák meg. Amennyiben mi ezt nem tudjuk maradéktalanul megoldani, úgy jelezzünk, és a jegymester.hu oldalon eladhatóvá teszik, de mi legyünk az elsődlegesek.