2012.04.26.

Kivonat a 2012. április 26-i Elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Győri AUDI ETO – Buducnost Podgorica BL döntő mérkőzés, a veszprémi úttal kapcsolatos szervezési és egyéb teendők
A Győri ETO KC döntése alapján a döntő hazai mérkőzésének helyszíne Veszprém, ezért a mérkőzésére szóló szurkolói belépőjegyek árusítása mellett a Győr – Veszprém utazásra szóló „buszjegyek” árusítására is sor kerül.
A „buszjegyek” ára egységesen 1.000,- Ft lesz, függetlenül attól, hogy az ETO-nál vagy az Egyesületnél vásárolják meg. Döntés született arról, hogy mindenki azzal utazik, akinél a jegyet megvásárolta.
A belépőjegyek és a „buszjegyek” árusítására mindössze április 16. és 27. között van lehetőség (átutalással, a Magyar Kupa négyesdöntőjén április 21-22-én személyesen a csarnokban az előre meghirdetett időpontban).
Az ETO KC ezúttal is ad kedvezményt az Egyesület tagjainak, akik így a 10.000,- Ft-os belépőjegyet 5.000,- Ft-os egységáron vásárolhatják meg, a buszjegyekre kedvezmény nem adható. A kedvezmény igénylésének feltétele a Szurkolói Egyesület tagsági viszonyának megléte 2011. október 30-ig.

2. napirendi pont: Buducnost Podgorica – Győri AUDI ETO BL döntő mérkőzés, idegenbeli úttal kapcsolatos szervezési és jelentkezési feltételek
Az idegenbeli útra az egyesület kétféle utazást szervez. Egyrészt egy szállással egybekötött utat, boszniai és horvátországi városnézéssel, montenegroi szállással. Másrészt a már megszokott Gulyás Gabi által szervezett non-stop utazást, mely a tervek szerint 2-3-4 buszt jelent, a jelentkezők létszámától függően.
A részletekről a honlapon tájékoztatjuk az érintetteket.
Jelentkezni a non-stop útra Gulyás Gábornál lehet, aki a jelentkezés sorrendjében vezeti az utaslistát. Befizetni Gulyás Gábornál személyesen készpénzben, vagy az Egyesület számlájára történő utalással lehet.

3. napirendi pont: Győri AUDI ETO által megrendezett április 21-22-i MK négyes döntővel kapcsolatos szervezési és jegyvásárlási lehetőségek
A Győri ETO KC döntése alapján a négyes döntő mérkőzéseire a klub kedvezményes belépőjegyek ad az Egyesület tagjainak, mely az Egyesület elnökségével történt egyeztetés alapján kizárólag kétnapos bérlet lehet, és az ára 1.000,- Ft. A bérlet megvásárlására kizárólag az MK négyes döntő szombati napján az ETO mérkőzésének kezdetéig lehet.