2016.08.03.

Kivonat a 2016. augusztus 3-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Szurkolói bérletek
A 2016. július 21-én megjelent írásunkban tájékoztattunk a szurkolóinkat a 2016-2017-es bajnoki szezonra érvényes szurkolói bérlet áráról. Ebben a cikkben leírtuk, hogy meddig kell visszajelezni a meglévő bérleteitek meghosszabbítása miatt. Sajnos a mai napig nagyon kevés visszajelzés történt. Az ügyintézés miatt a jelentkezési határidőt is módosítani kell.
Az új határidő a visszajelzésre: 2016. augusztus 28. 24:00 óra. A visszajelzéseket a megszokott formákban várjuk.
A határidő utáni visszajelzéseket nem tudjuk figyelembe venni, a szurkolói szektorba nem tudunk bérletet biztosítani.

2. napirendi pont: ETO KC új elnök
A Győri Audi ETO KC közgyűlése a 2016. augusztus 2-án mai napon Dr. Bartha Csabát választotta meg a klub elnökének.
Az elnökség felhatalmazta Gellért Tamást, a Szurkolói Egyesület elnökét, hogy lehetőségek szerint mielőbb egyeztessen időpontot a megválasztott Elnök Úrral, tekintettel arra, hogy az Egyesület a Klub felé a jó kapcsolatot az új elnökkel is meg kívánja tartani, és szeretnénk megismerni az új Elnök elképzeléseit.

3. napirendi pont: Bajnokok Ligája idegenbeli utazások
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy az eddigi szokásoknak megfelelően megszervezi az Egyesület szurkolóinak utazását az idegenbeli Bajnokok Ligája mérkőzésekre.
Tekintettel arra azonban, hogy a bukaresti és az ikasti utazás szárazföldön történik, a tervezés és a kalkuláció már gyakorlatilag készen van, a pontos indulás, és érkezés időpontja a mérkőzés pontos kezdési időpontja alapján kerül meghatározásra.
A rosztovi mérkőzéssel kapcsolatban a buszos utazást, mint lehetőséget teljesen kizárta, de a repülőgépes, és az egyéb lehetőséget megnézi, és beszámol az elnökség felé. Véleménye szerint reális, hogy szervezett, az eddig megszokott formában történő utazásra nem lesz lehetőség, de akik vállalják a repülőgépes utazást, ők külön el tudnak jutni Rosztovba, ez esetben úgy gondolja, hogy az egyesületnek támogatni kellene majd őket.