2021.07.28.

Kivonat a 2021. július 28-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: 2021/2022 bajnoki év bérletek, tagságik
Tök Dezső tájékoztatta az elnökséget, hogy az elmúlt időszakban az elnökség tagjai több alkalommal is egyeztettek a Győri ETO KC elnökével, dr. Bartha Csabával a 2021/2022-es szezonra érvényes bérletekkel és a kompenzációval kapcsolatban. Az egyeztetések végén a szurkolói egyesület tagjai számára a megszokott 6 szektorba 20.000,- Forintos áron kerülnek értékesítésre a bérletek. A bérlet tartalmazza a 13 magyar bajnoki és a 7 csoportkörös Bajnokok Ligája mérkőzést. Amennyiben a sorsolás alapján a Magyar Kupa mérkőzésünket a legjobb 4 közé jutásért hazai pályán játsszuk, akkor ez a mérkőzés, az eddigi szokásoknak megfelelően a bérlettel látogatható lesz. 
Két fontos dolog, szurkolói bérlethez csak a szurkolói egyesület tagsági díjjal rendezett szurkolója juthat hozzá, az elnökségi ülést követően a részletes szabályokat a honlapunkon szerepeltetjük, és az utalási lehetőség megtörténik; a készpénzzel történő fizetési lehetőségeket az elnökség egyelőre augusztus 4-re és 11-re egyeztette le, a későbbiekben még lesz erre mód, de ennél előrébb nem tervezünk.
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy bármilyen, a szurkolói egyesület által szervezett utazáson (akár belföldi, akár külföldi) csak a szurkolói egyesület tagsági díjat kifizetett tagjai vehetnek részt, mások nem, erre fokozottan kell figyelni.
Tök Dezső tájékoztatta továbbá az elnökséget, hogy a Győri Audi ETO KC 10%, azaz 2.000,- Ft kompenzációt ad a tavalyi bérletesek számára a 2021/2022-as bérletárakból, de kérik, hogy akik számára ez nem fontos, ne vegyék igénybe a kompenzációt.
Azokkal a szurkolóinkkal, akikkel a 2020 tavaszi CSM Bucurest elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő jegyére befizetett összeget, illetve a 2020/2021-es szezon Bajnokok Ligája mérkőzésekre befizetett 2000 Ft/mérkőzés összegeket még nem számoltunk el, a bérletek áránál rendezzük, de legkésőbb augusztus 31-ig.
Kérjük, minden határidőre figyeljetek.