2014.08.21.

Kivonat a 2014. augusztus 21-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Nyáron lezajlott SZUCSA beszámolója
Gellért Tamás beszámolt, hogy a nyáron, július 4-5-6-án lezajlott kézilabda SZUCSA nagy sikerrel, és jó hangulatban Ikrényben lezajlott. A tervezett kiadási keretet nem léptük át, és a bevételek is a tervezetteknek megfelelően alakultak. A sportcsarnokkal kapcsolatban folyamatosan egyeztetett az ikrényi önkormányzattal, akik utólag állítanak ki számlát a terembérletről, amit majd az alapján kell kifizetni, míg az utólagos elszámolás alapján tudjuk megkapni a Győri Önkormányzat 370.000 Ft-os támogatását, melyet az Egyesület az eseményre megelőlegezett. A SZUCSA költségvetésében nyereségesség nem szerepelt.

2. napirendi pont: Szuperkupa helyzetkép
A Győri ETO az igények felmerülése után jelezte, hogy a kapu mögötti szurkolók 4000 Ft-os jegye, valamint a korábban a hosszú oldalra igényelt és tervezett 500 Ft-os jegyek közül csak az előbbi helyeire kaptunk jegyet. Így a különbözeteket is utólag kell elszámolni, illetve, aki nem szándékozik a kapu mögül szurkolói jeggyel megnézni a Szuperkupa-döntőt, és visszamondja, részükre a jegyek árát vissza kell fizetni. A Veszprémi csarnok illetékeseivel augusztus 27-én kell elszámolni, az aznap kiállított számla alapján kizárólag banki átutalás keretein belül.

3. napirendi pont: Bajnoki és Bajnokok Ligája bérletekkel kapcsolatos helyzetkép
Gellért Tamás és Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy 359 bajnoki bérlet került eddig kifizetésre, míg a Bajnokok Ligája bérletek közül eddig 323 darab került kifizetésre. Az ETO KC vezetőjével történt egyeztetés alapján október 1-jén fizetjük ki a bajnoki bérletek ellenértékét, amennyiben a szeptember 27-én megrendezendő Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésen még vásárolnának bérletet, ez lesz az utolsó alkalom.
A Bajnokok Ligája Bérletekkel kapcsolatban október 15-e a végső határidő, elszámolásra másnap, 16-án kerül sor.