2022.11.17.

Kivonat a 2022. november 17-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Decemberi külföldi utazások
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a bukaresti utazás esetében a korábbi, bikfalvai szállás nem működik, viszont Sepsiszentgyörgyön tudnánk szállást kapni 2 ágyas szobákban, illetve a programba egy városnézést is tervezett. A jelenlegi helyzetben 35 euro a szállás, amely tartalmazza a vacsorát és a másnapi reggelit is. Az autóbusz költsége mintegy 30.000,- Ft/fő, azaz a teljes költség 47-48.000,- Ft/fő. Az elnökség támogatja az utazást és 40.000,- Ft-ban határozta meg a befizetendő összeget. Ezt az összeget lefixáltuk, és ez alapján fog a jelentkezés megtörténni.
A Podgorica elleni utazás esetében a korábba hazautazások és határ átlépések tapasztalatai alapján Horvátországon keresztül jönnénk hazafelé is. Szállás a már megszokott budvai Kangaroo hotelben lesz. A szállás 25 euro/fő, az utazás kb. 40.000,- Ft/fő, azaz valamivel 50.000,- Ft/fő feletti az egy főre jutó költség. Az elnökség itt is 40.000,- Ft/fő szurkolói befizetést vár el, és ezt az utazást is tudjuk támogatni.
A podgoricai utazási tervet is véglegesnek tekintjük, a jelentkezési lehetőséget megnyitjuk.

2. napirendi pont: Szurkolói tagsági igazolványok legyártása
Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy a szurkolói tagsági igazolványokkal kapcsolatos egyeztetések megtörténtek, amint Kiss Eszter a korábban tett vállalása alapján az igazolványhoz szükséges fényképek rendelkezésre állnak, azokat a gyártó felé továbbitani fogjuk, és az igazolványokat lehetőségünkhöz képest mielőbb szeretnénk kiosztani.

3. napirendi pont: Egyeztetési feladatok az ETO KC-vel
A Siófok klub által megfogalmazott elképesztően túlzó jegyárak sok szurkolónál azt eredményezték, hogy 5.900,- Ft-os áron nem vennének részt az idegenbeli mérkőzésen. Az elnökség a támogatás lehetőségét fenntartva, ezt a témát a következő ülésre átvitte.
Az FTC elleni idegenbeli mérkőzéssel kapcsolatban pedig folyamatos az egyeztetés a Győri ETO KC és a szurkolók között, megfelelő biztonsági erőkkel, és a szurkolókat maximálisan védve kíván a csapat csak a mérkőzésen részt venni.