2014.10.16.

Kivonat a 2014. október 16-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Sävehof elleni Bajnokok Ligája idegenbeli utazás zárása, és a Viborg elleni utazás részletei
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a svédországi utazás gond nélkül lebonyolításra került, bár a tervezetthez képest a sofőröknek szállást is biztosítani kellett, mely a költségeket kicsit megnövelte. A jelen lévő elnökségi tagok úgy döntöttek, hogy a két skandináv csapat elleni mérkőzésre korábban megszavazott támogatást fenntartva a meghirdetett árakon nem kíván változtatni, a megnövekedett költségeket az Egyesület rendezi. A Viborg elleni mérkőzésre a meghirdetett busz létszáma betelt, újabb jelentkezőket már fogadni nem tudunk.

2. napirendi pont: Zagreb elleni Bajnokok Ligája idegenbeli utazás
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a zágrábi utazásra jelentkezhetnek a korábban meghirdetett feltételeknek megfelelően, 7500 Ft/fő áron. Indulás 2014. november 16-án reggel 5 órakor, érkezés 17-re virradó éjjel 1-2 óra között. Amennyiben a jelentkezés mértéke több busznyi szurkolót jelent, akkor természetesen 2-3 busznyi szurkoló utaztatása is gond nélkül megoldható. Erre az útra Tóth László is szervezett egy utazást, mely két napos, de az elnökség kérése, hogy kizárólag egyesületi tagok vegyenek azon az utazáson is részt.

3. napirendi pont: Bajnoki és Bajnokok Ligája bérletekkel kapcsolatos helyzetkép
Gellért Tamás és Menyhárt Ferenc tájékoztatta az elnökséget, hogy 360 bajnoki és 354 Bajnokok Ligája bérlet került megvásárlásra az ETO KC által adott határidőig. Ezek ellenértékét október 1-jén illetve 16-án az ETO részére ki is fizettük, az elszámolás lezárása megtörtént.