2015.08.06.

Kivonat a 2015. augusztus 6-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Aktuális helyzetkép szurkolói bérlet és tagsággal kapcsolatban
Menyhárt Ferenc titkár tájékoztatta az elnökséget, hogy jelen pillanatban 1.796.000 Ft összegű tagdíjbevétellel rendelkezünk, és mellette 311 őszi bérlet értékesítésére és 16 tavaszi bérlet, valamint 52 db szurkolói szuperkupa jegy értékesítésére került eddig sor.

2. napirendi pont: Új Internet-szolgáltatóval való szerződéskötés
Gellért Tamás tájékoztatta az elnökséget, hogy az elmúlt 10 év közös munka után a szurkolói internetes honlap üzemeltetőjével megszűnik a kapcsolat, a cég ugyanis megszűnik. Ezt követően keresett egy új szolgáltatót, akivel a honlap további működése megoldott lesz, és valamennyi információt, adatot a régi szolgáltatóval való egyeztetés alapján az új át tudja venni, és a működésben semmilyen hosszú távú zavar nem keletkezik. Az átállás pár nap kiesést okozott, de erről tájékoztattuk a tagjainkat.

3. napirendi pont: Bajnokok Ligája selejtező Norvégiában, az utazással kapcsolatos feladatok
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy a Bajnokok Ligája selejtezőre az utazást megszervezte, melynek költsége 30.000 Ft mellett 45 EURO, ez utóbbi a komp költsége. A szállás támogatását az egyesület vállalta, és a szállodával való egyeztetés alapján a szállás ellenértéke készpénzben a helyszínen kerül majd kiegyenlítésre.
Az utazásra jelentkezni valamennyi felkészülési mérkőzésen a fenti összegek befizetése mellett nála lehet.