2022.01.06.

Kivonat a 2022. január 6-án megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: A VB-n szereplő játékosok és vezetők köszöntése
Az elnökség folyamatosan egyeztetett az ETO KC vezetőivel, hogy a 2021. decemberében Spanyolországban megrendezett kézilabda világbajnokságon szereplő játékosainkat és vezetőinket a tervek szerint 2022. január 12-én az MTK elleni mérkőzés előtt köszöntöttük volna, de a csapatnál lévő covid helyzet miatt folyamatosan egyeztetünk, és az ETO KC-val történő egyeztetés alapján kialakuló időpontban fogjuk köszönteni.

2. napirendi pont: Tagsági igazolványok elkészítése
A 2021/22-es bajnoki évre az új tagok részére a tagsági igazolványok gyártása folyamatban van, amint megérkezik, január folyamán ki tudjuk osztani a szurkolók között, és természetesen a gyártók felé rendezni is fogjuk az árát.

3. napirendi pont: Az IK Sävehof elleni idegenbeli utazás
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy az ETO KC-val történt egyeztetés alapján az ETO KC-nál lévő covid helyzet miatt a svédországi utazásra nem kerül sor, emiatt a január-februári program átalakul, és mindezek mellett a covid szabályok miatt Svédország is szigorított, így az utazásokat újra kell gondolni, és újra kell tervezni. Dönteni kell majd az elnökségnek, hogy az utazásra befizetett összeget visszafizetjük, vagy a későbbiek folyamán akár utazásra, akár más jegyvásárlásra beszámítjuk-e. Az elnökség azt a döntést hozta, hogy egyelőre kivár, meglátja, hogy az utazás megvalósítható-e később, és ezek után fog döntést hozni.