2017.03.09.

Kivonat a 2017. március 9-én megtartott elnökségi ülésről

1. napirendi pont: Bajnokok Ligája negyeddöntő hazai mérkőzés
Gellért Tamás tájékoztatta az elnökséget, hogy a Győri ETO KC vezetőivel történt egyeztetés alapján a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének hazai visszavágójára a szurkolói egyesület tagjai 3.000,- Ft áron vásárolhatják meg a jegyüket a saját helyükre. A jegy ellenértékének rendezésére a következő 3 hétben lévő hazai mérkőzések előtt és után készpénzben van mód, míg utalással az egyesület számlájára, egy később jelzett időpontig.
A mérkőzésre szóló belépőjegyek külön nyomtatásra kerülnek, azaz nem kerül feltöltésre a bérletre, ezért majd a jegyek kiosztását külön meg kell szervezni.

2. napirendi pont: Bajnokok Ligája negyeddöntő idegenbeli utazása Metzbe
Gulyás Gábor tájékoztatta az elnökséget, hogy az eddigi szokásoknak megfelelően megszervezi az Egyesület szurkolóinak utazását Metzbe is. A szurkolók kérését is figyelembe véve 2 napos utazás az ideális, azaz a hétvégén szombatról vasárnapra szállást is tervez a programba. Az előre számolt költség fejenként 20.000,- Ft, mely nem tartalmazza a szállás költségét, mert a várhatóan sok jelentkező miatt több szálláshely is kelleni fog, így az árak átlagával fogunk számolni
Az indulás és érkezési időpontokat a mérkőzés kezdésének pontos időpontja alapján kerül meghatározásra, a csarnok befogadóképessége alapján akár 200 szurkoló is utazhat.